Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: Likes er noe av det flotteste man kan gi hverandre i ferien sier lege

artikkelen fortsetter under annonsen

Reiser dere mye?

Ved Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de forsket på sammenhengen mellom reise og lykkelige parforhold. Studien viser at par som reiser mye har det langt bedre enn par som ikke reiser. I tillegg viser studien at de som legger ut mye lykkelige kjærestebilder på Facebook også har det bedre enn de som ikke gjør det.

Skiller seg ofte
Sjefsforsker Mats Myrr Matsen ved senteret forteller at den enkleste måten å bli lykkelige på er å reise mye og legge ut bilder fra reisen på Facebook. «Ja enklere blir det ikke» sier han og fortsetter; «Par som reiser mye opplever mye sammen og samtidig får de den viktige anerkjennelsen på Facebook når de legger ut bildene der» sier han. Han mener par som ikke reiser mye og legger ut reisebildene på Facebook som regel ender opp med å gå fra hverandre. «Ja ingen tvil om det» sier han

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for likes funny

Noe av det flotteste man kan gi: «Å trykke like på bilder av kjærestepar på reise er noe av det fineste man kan gi et annet menneske» sier forsker. I følge en rekke studier vises det til at mennesker som får mye likes på bildene sin er veldig lykkelige.

Reiser på tur nesten hver helg
Kjæresteparet Truls Mopp og Trude Vopp Hansen forteller at de reiser hver helg til Paris, Berlin, Roma, Barcelona, London eller andre populære reisemål. «Hadde det ikke vært for reisene våre tror jeg ikke jeg og Truls hadde vært sammen egentlig» forteller Trude. Hun legger til at de gjennomsnittlig har 69,7 likes på hvert bilde de legger ut når de er ute å reiser. «Det er klart det løfter selvtilliten og velværen når alle vennene våre på Facebook liker og misunner oss disse reisene» sier hun mens hun smiler.

Statistikker viser at kjærestepar som ikke reiser ofte på turer går fra hverandre i 87% av tilfellene. Så med andre ord er reise og bilder på Facebook en god oppskrift om du ønsker å ha et godt forhold. Lykke til!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse