Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: Hele 9 av 10 norske jenter har prøvd tunge narkotiske stoffer flere ganger!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Jenter er helt gale etter narkotika» sier politiet

Hos Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de denne uken  gjort en oppsiktsvekkende faktaopplysning. Hele 9 av 10 norske kvinner har en eller flere ganger benyttet tunge narkotiske stoffer. I samme undersøkelse kommer det også frem at de samme jentene også driver regelmessig med narkotiske stoffer. «Ja dette stemmer» sier sjefsforsker Lars Larsen Larsevåg

Kokain på topp
Kvinner i alle aldersgrupper har prøvd eller holder daglig på med narkotika vises det fra forkningsrapporten. «Ja vi ser at spesielt kvinner i aldersgruppen 30-40 år er veldig ivrige på å ta kokain» sier Larsevåd. «Spesielt kvinner i denne aldersgruppen med barn og mann er overrepresentert når det kommer til narkotikamisbruk» sier han. Han tror det voldsomme misbruket skyldes at kvinnene blir slitne av barn og menn.
Vil være anonym: Kvinnen på bildet er fra Østlandet og ønsket og være anonym av hensyn til sine barn, arbeidsgiver og familie. Livet mitt er ferdig om noen kjenner meg igjen» sier hun. Vi har derfor sladdet kvinnens ansikt.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bør slutte med narkotika
Forskeren forteller at han vil anbefale Norske kvinner og ta mindre narkotika selv om de har barn og krevende ektemenn i husstanden. «Mange kvinner i denne gruppen går over til rødvin og valium. Disse kvinnene ser vi fungerer langt bedre en de kvinnene som tar kokain, heroin eller som snuser» sier han.

Hva mener du? Bør kvinner ta mindre narkotika selv om de har barn og krevende mann?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse