Forskning: Store mengder øl øker penisstørrelse betraktelig sier anerkjent forsker!Øl gir større penis!

Ved universitetet for partnerrelaterte forskningsanalyser i Ås har man denne uken publisert en analyse der det kommer klart frem at norske menn med et høyt inntak av øl både innehar en betydelig større penisstørrelse enn andre menn samt at de til de grader er flinkere elskere. “Forskningen viser at øl på mange måter er mannen beste venn” sier sjefsanalytiker Karsten Bolle. Han anbefaler nå alle menn å drikke i området 30-50 øl i uken.

Ølgjær øker penisvevet
Han forteller videre at menn som drikker store mengder øl får i seg mye ølgjær som igjen beviselig er det stoffet som bidrar til økt penisstørrelse. “Ved høyt inntak av øl hos gutter lagres stoffet piniolstor i penisvevet som er det stoffet som sørger for en markant vekst i mannens penisstørrelse” sier den anerkjente forskeren og fortsetter; “Penisstørrelsen øker i både tykkelse og lengde. Øl er rett og slett et vidundermiddel for de som ønsker større penis” forteller han.

Drikker for kjæresten skyld: Torstein Weide Gjølsrud drikker flere ganger i uken for å tilfredstille kjæresten krav om penisstørrelse. “Det går med 30-40 øl i uken, men det er hun verdt” sier mannen som kan melde om en enorm penisstørrelse.

Alle jenter ønsker større penis
Når man vet at 99,3% av alle Norske jenter er veldig opptatt av størst mulig penis blir det jo naturlig at man oppfordrer og tilrettelegger for at mannen kan drikke mest mulig øl” forteller forskeren. Han anbefaler norske kvinner å tilrettelegge for at mannen lettere får konsumert anbefalt øl-dose. “Vi vet at norske menn konsumerer mye øl på gutteturer til utlandet samt rundt høytider” sier forskeren. Han mener kvinnen da bør tilrettelegge for slike turer oftere samt ta ansvar i høytiden slik at mannen får ro og frihet til å konsumere nok øl.

“Til syvende og sist blir jo kvinnen den store vinneren her ettersom norske kvinners nærmest fanatiske interesse for kjempestore peniser til de grader vil tilfredsstilles” avslutter forskeren som forøvrig er nygift og nybakt pappa.

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro