Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Forstå bingo-sjargong

artikkelen fortsetter under annonsen

Bingo er et spill de aller fleste av oss har hørt om, enten på TV eller i lokale aviser der det stadig arrangeres underholdende bingorunder. Tilgangen til spillet har forbedret seg betraktelig i løpet av de siste årene, takket være fremgangen av teknologi. I dag går man rundt med en bingokupong i lommen, og neste bingorunde er bare noen tastetrykk unna.

Bingobransjen i Norge har, til tross for at antall bingolokaler har blitt redusert de siste årene, sett enorm økning, nok en gang takket være internett. Man kan i dag enkelt logge inn på sitt foretrukne spillsted og kjøpe en eller flere bingokuponger. Disse fylles deretter ut automatisk etter hvert som tallene dukker opp på skjermen.

artikkelen fortsetter under annonsen

Når man skal spille er det imidlertid en rekke uttrykk man burde kunne for å skjønne hva som skjer. For å hjelpe deg godt i gang når du skal spille bingo, har vi sett nærmere på noen uttrykk du må kunne når du skal spille bingo i denne artikkelen.

Pixabay

Uttrykk du må kunne

Bingo er et spennende spill som spilles av både erfarne spillere og nybegynnere. Uansett hvilket erfaringsnivå man har, er det noen uttrykk man definitivt bør vite hva betyr. Vi har tatt en nærmere titt på noen av de viktigste av dem nedenfor.

Bingo – Det er spillet hvor man får et brett med en rekke ulike tall, der man deretter krysser av tallene etter hvert som de blir lest opp. Man må også rope dersom man klarer å krysse av alle tallene i en angitt sekvens.

Bingokupong – En bingokupong er det man får utdelt før man starter spillet. Denne kupongen viser alle tallene man må forsøke å krysse av.

Blackout – Blackout er en sekvens der man må fylle hele bingokupongen for å vinne. Det kreves vanligvis 50 til 60 av de 75 tallene for å dekke alle tallene på kupongen.

Money Ball – Dette er et tall som trekkes før spillet starter, og tallet vil doble en spillers gevinster hvis man oppnås ved hjelp av dette tallet.

Speed Bingo – Dette er en variant av vanlig spillet. Som navnet tilsier ropes tallene imidlertid mye raskere og du kan potensielt vinne i løpet av så lite som tre tall. Denne varianten spilles vanligvis før eller etter en runde med det vanlig spillet.

Morsomme varianter av bingo

Det er et spill som vanligvis spilles med baller, eller ved en tilfeldig tallgenerator dersom man spiller på nettet. Det finnes imidlertid en rekke andre varianter av poker, og det er i utgangspunktet kun fantasien som setter en stopper for hva man kan finne på når det kommer til bingo.

Nedenfor har vi sett nærmere på et par morsomme varianter av poker.

Bilbingo

Bilbingo er en morsom variant av bingo. Ved bilbingo sitter man i egen parkert bil, og i stedet for å rope ut dersom man har bingo, tuter man med hornet. Deretter blir bingokupongen sjekket av de som arrangerer bilbingoen.

Bilbingo er noe som arrangeres støtt og stadig i Norge, og mange reiser flere mil for å få med seg disse underholdende arrangementene.

Kubingo

Kubingo er ingen vanlig variant av bingo. Denne varianten er mer ment som en morsom variant av spillet. Kubingo går helt enkelt ut på at man lager et rutenett på et jorde der det ferdes kyr, og hver spiller blir tildelt en egen rute. Kuene slippes deretter løs på jordet, og den første ruten en ku gjør fra seg på er vinneren.

Bingo, Sedler, Vinner, Lotteri, Vinne

Et av verdens mest kjente spill

Det er utvilsomt et av de mest kjente og populære spillene i verden. Uansett om man spiller i fysiske bingohaller eller på nettet, er det ingen tvil om at man har mange timer med flott underholdning i vente. Det er et spill som imøtekommer de aller fleste, både når det kommer til budsjett og brukervennlighet.

Det er et spill man raskt og enkelt kan lære seg, og det krever svært lite av spillerne som spiller. Man trenger helt enkelt bare fylle ut rutene i henhold til tallene som blir annonsert og rope ut dersom man har en vinnende sekvens. Mer trenger man ikke tenke på.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse