Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FRP er drittlei særbehandling av funkiser og handikappede

artikkelen fortsetter under annonsen

Vil kutte ned på særbehandlingen

FRP tar nå til orde for å kutte i tiltak der handikappede mottar særbehandling. Bedre og større toaletter samt egne parkeringsplasser skal fjernes for å spare skattebetalerne for 128 millioner kroner årlig.

– Hvorfor skal handikappede ha store spesialtilpassede toaletter?, spør Frp`s Knut Inge Melrot og fortsetter; – En do bør være en do …også for de som kanskje ikke går like fort som oss andre, mener han.

artikkelen fortsetter under annonsen
Tull med store toaletter og rekkverk; Slike toaletter vil nå Frp fjerne. De mener mindre toaletter uten rekkverk bør holde i lange baner. (Foto: UtneCamping.no)

Rekkverk på do er tull

Han mener videre at fleste handikappede i utgangspunktet burde klare seg uten rekkverk når de skal på do.

– Vi kan ikke se at det er statens oppgave å sette opp rekkverk for de som må på do. I alle fall ikke når disse rekkverkene koster 24 millioner årlig, sier han.

Handikap parkering

Videre går han hardt ut mot handikapparkering som han mener er galskap.
– Hvorfor i all verden skal en minoritet ha egne parkeringsplasser som er nærmere fasilitetene i samfunnet, spør han retorisk og fortsetter; – Om handikappede skal ha egne plasser er det ikke lenge før innvandrere, sex-avhengige og narkomane også krever egne parkeringsplasser, freser han.

Ring legen, ikke servicetorget i kommunen

– Om man er såpass syk at man trenger større toaletter, egne ramper eller egne parkeringsplasser bør man kontakte lege og ikke fly ute blant friske folk på kjøpesentre, avslutter han. Frp legger frem forslag om kutt av ytelser sammen med statsbudsjettet for 2019, for de handikappede allerede denne uken.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse