Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Full frisør skamklipte Helene på bryllupsdagen! Nå krever hun erstatning!

artikkelen fortsetter under annonsen

Fikk ødelagt bryllupsdagen

Helene Vassmøre fra Sørumsand fikk ødelagt bryllupsdagen da hennes faste frisør ble syk og en vikar på kort varsel måtte steppe inn pga sykdom hos frisørsalongen i Oslo. Vikarfrisøren var full og endte opp med å skamklippe Helene bare timer før hun skulle stå til brud.

Lørdag morgen kl 10.00 skulle Helene klippe seg og gjøre alt klart til den store dagen.
– Vi stusset litt først når frisøren surret en del, men vi konkluderte der og da med at hun bare var litt distrè, forteller Helene; – Etterhvert skjønte jeg raskt at ting ikke var som de skulle. Frisøren gulpet repeterende og det ble mer og mer klart at hun var beruset …ikke minst på grunn av alkoholstanken, som etterhvert ble uutholdelig.

artikkelen fortsetter under annonsen

Ville barbere hodet

Etterhvert som den berusede frisøren fikk motstand og forstod hvor galt det gikk, foreslo hun å barbere hodet til Helene …for deretter å sette på parykk.

– Dette forslaget var så hårreisende at vi valgte å avslutte den såkalte friseringen, sier en gråtkvalt brud.

Da hun reiste seg fra stolen så Helene slik ut:

Helene fikk ødelagt bryllupsdagen av en beruset frisør. Bildet til venstre viser Helene dagen før den fatale frisørtimen. Bildet til høyre er tatt 10 minutter etter at den berusede frisøren hadde gjort sitt. Nå anmelder Helene frisørsalongen.

Krever erstatning og unnskyldning

3 måneder etter sjokket krever Helene erstatning og en unnskyldning fra frisørsalongen. Daglig leder i salongen sier saken har to sider, og at den aktuelle frisøren ikke var så beruset som Helene skal ha det til. Hun tilbyr Helene 1 gratis klipp og hårprodukter for 500 kr for å få saken ut av verden. Dette aksepterte ikke Helene, og hun har nå kontaktet advokat.

Flott, men punktert bryllup

Tross marerittet gjennomførte Helene og hennes mann Torgeir bryllupet som planlagt. Litt ekstra sjal og mental støtte fra venninner gjorde at Helene gjennomførte vielsen og festen, dog med en noe merkelig frisyre.

Vi gratulerer uansett det nygifte paret!

Hva mener du? Hadde du «klikket»`?

 

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse