Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Fullt race mot eksamen (og russetid) – Hva gjør vi nå ?

artikkelen fortsetter under annonsen

Hvor skal den ekstra energien komme fra ?

Hele fenomenet russetid midt oppe i eksamen faller egentlig på sin egen urimelighet. At landets nasjonaldag skal havne sammen med eksamen og skoleavslutning er et av livets bisarre sammenfall.

Hva gjør vi da? Hvordan skal vi får til alt sammen?

artikkelen fortsetter under annonsen

Sist gang jeg var russ, var det minst skumle vi proppa i oss; druesukker. Vi kjøpte dem i bokser på apoteket, og åt til vi satt og gulpa magesyre. Coca Cola og Pepsi var datidens energidrikker og RedBull var noe vi kjøpte på utenlandsferie.

Siden dengang er Taurin blitt lov …og koffein hyler vi i oss i mengder som er direkte usunne. Ja, greit. Du er litt bakpå, sliten og generelt lite opplagt, og det finnes selvsagt måter, lovlige og ulovlige, å bli våken på. Saken er bare at på den gamle måten min «brenner du lyset i begge ender», som det het den gangen russ hadde pressa hvit bukse, foldeskjørt og rød blazer.

Det var den gang…

Utbrent

Ordet utbrent derimot ble jo en sånn motegreie på 90-tallet. Var du ekstra heldig så var du blitt bitt av flått og led av både borreliose og fibromyalgi.

Sikkert fint å lene seg tilbake på, om du har fet fastlønn og ta et hvileår på 66% «sykemelding». Men det er ikke problemet nå, er det vel?

Nå skal vi prøve å yte, huske, forstå, analysere og skrive uten å sitte og gnisse tenner og skjelve av koffeinoverskudd …eller det som verre er!

Tenk nytt – tenk riktig!

Først og fremst; Slapp av med feiring. Det er helt på trynet å sløse bort i beste fall et ekstraår på å kjøre på både dag og natt. Så morsomt er ikke russetid, eksamenstid eller vårfester.

Dessuten er sjansen for at du blir sammen med han eller hun du treffer nå, statistisk så liten at du i hvert fall bør ha både angrepiller og kondomer parat. Dessuten er fyllesex dårlig sex, factum est!

Hvordan få overskudd fort!

Det kan sikkert høres ut som noe du hadde fått til svar av hippi-tanta di som aldri kom ut av 70-tallet uskada, men tro meg. Jeg har vært DJ, sjåfør og æresruss 3 ganger, uten å ha blomstrete kjole, jesustøfler, solhatt og dreads på overtid.

Det finnes midler du kan dytte i deg, uten at du ødelegger trynet fullstendig i juni og halve ferien.

Russisk rot handler ikke om Putins økonomiske politikk, men funker som gull når det gjelder å få til det man helt klart ikke orker.

Vitalform høres like avdanka ut som språket mitt, men det får deg våken når du minst trodde det var mulig.

Istedet for et brett med kjipe koffeindrikker på Svinesund, bruker du de samme penga på Engergite. Den trenger ikke å være varm, og gjør ser på sykkelflaske fra XXL. Les det som ett ord – uten bindestrek, så har du et pulver som høres ut og funker som noe blått stoff fra Gatorade, og faktisk hjelper på humøret og samtidig styrker kroppen din.

Dropper du bindestreken har du også fulgt norske særskrivingsregler, og har redda femmeren i norsk (med liten n)

Lykke til, og måtte den beste vinne det feteste studiet.

Produkter for mer energi kan du kjøpe her

Det er nesten som magi!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse