Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Fyllekjører frikjent i retten: «Ikke min feil at de selger øl i butikken» sier fyllekjøreren!

artikkelen fortsetter under annonsen

Skylder på butikken!

En fyllekjører ble denne uken frikjent i retten etter å ha kjørt i 190 km/t gjennom en barnehage. I tillegg var mannen tiltalt for å ha drept 28 kattunger etter at en forbipasserende filmet hele seansen. Mannen ble frikjent i retten etter at to av meddommerne kom frem til at ingenting av dette hadde skjedd dersom Rema1000 ikke hadde solgt mannen øl.

Offer eller gjerningsmann?
«Retten legger ikke vekt på de faktiske forhold i saken, men levner tvil om mannen faktisk hadde fyllekjørt dersom han ikke hadde kjøpt øl» står det i rettsdokumentene. Videre heter det i frifinnelsen at mannen tidligere har vært anmeldt for fyllekjøring, men at dette ikke nødvendigvis betyr at han fyllekjørte.

artikkelen fortsetter under annonsen

Fyllekjøreren forbannet på barna i barnehagen
Nå varsler mannens advokat at de vil anmelde barna som gråt og overdramatiserte hendelsen på det groveste. «Klienten min føler seg krenket og lei seg og var ekstremt fyllesyk dagen etter på grunn av påkjenningene denne hendelsen påførte ham» forteller advokat Bård D. Ummerud. Han mener klienten hans ikke kan lastes for at butikken selger øl til folk midt på dagen og at barn griner for ingenting.

Hva mener du? Er det butikkens skyld at fyllekjørere skader og dreper andre trafikanter?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse