Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Fyllesyk mann (39 år) vurderer å drepe seg selv for å slippe jobb i morgen!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Det gjør vondt bare å puste» sier mannen

En mann på 39 år fra Lommedalen i Oslo har siden han våknet idag tidlig kl 0935 vurdert å ta sitt eget liv. Grunnen er at han på fest igår blandet vin, øl og sprit og at han rett og slett ikke orker tanken på å måtte jobbe imorgen.

Skal selvfølgelig aldri drikke igjen
Mannen som ønsker å være anonym av hensyn til familien sier at han blir overrasket om han overlever dagen. «Jeg har en form for selvutslettende angst jeg aldri har opplevd før. Jeg ser rett og slett ikke meningen med livet lenger» sier mannen som heller ikke har klart å spise noe etter at han våknet. «Nei, jeg forsøkte å spise en gammel pizzabit, men kastet opp denne umiddelbart samtidig som den utløste en voldsom diarè» sier mannen som ikke var hjemme før kl 0530 i dag tidlig, men som alikevel altså våknet kl 0935. «Ja forstå det den som kan» sier mannen selv.

artikkelen fortsetter under annonsen
Klarer nesten ikke puste: Mannen som ønsker å være anonym sier at han aldri har vært så fyllesyk. «Om jeg overlever denne dagen skal jeg i alle fall aldri drikke igjen» sier han der han ligger mindre attraktiv dekket i oppkast mens han periodevis gråter

Fått masse aggressive meldinger
Mannen er spesielt redd for hva han kan ha sagt og gjort igår på festen. «Jeg husker ingenting, men har blåveis samtidig som en rekke av vennene mine har blokkert meg fra både Facebook og Insta» sier han. Nå frykter han at han kan ha ødelagt både vennskap og øye ettersom han ikke ser klart på den høyre øyet. «Akkurat slik jeg føler det nå er det kanskje best at jeg dreper meg selv» avslutter den svært så ustabile mannen mens Eavisa bare drar fra ham mens han sitter på sofaen sin og gråter og kaster opp om hverandre.

Hva mener du, bør mannen sove, dræpe seg selv eller bare drikke videre slik at det går over av seg selv? Si din mening med store bokstaver i kommentarfeltet

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse