Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Geir og Tone: «Vi har det fantastisk mye bedre etter at Tone tok over alt husarbeide»

artikkelen fortsetter under annonsen

Endelig fant Tone og Geir lykken i hverdagen

Kjæresteparet Geir Garde og Tone Moen fra Jessheim hadde i mange år strevet med å få forholdet til å fungere. De kranglet om det meste og hadde ikke vært intime på mange måneder. En dag kom Geir over en forskningsrapport i avisen som konkluderte med at kvinner som gjør alt husarbeide er lykkeligere enn de som ikke gjør alt. Geir sendte linken til Tone og de bestemte seg for å prøve. «Det forandret alt» sier Tone som smiler fra øre til øre og virker nærmest rørt av hele situasjonen.

Aldri følt lykke på den måten
Tone forteller at allerede etter to-tre dager merket hun en markant forskjell når det kom til dialogen mellom henne og Geir. «Geir ble gladere og lettere å kommunisere med» forteller hun. Tone brukte en del dager på å komme ajour med alt husarbeidet mens Geir brukte den samme tiden på å hente overskudd. «Det var utrolig å se hvor mye lettere Tone ble til sinns nesten i samme øyeblikk som hun tok aver alle gjøremål i huset» forteller han. «Tone insisterte til og med å bytte dekkene på bilen. Så lenge hun er lykkelig er det ting jeg synes hun kan gjøre» sier den blide mannen.

Lykkelig og rent: Kjæresteparet Geir og Tone bestemte seg for å teste ut teorien om at kvinner som gjør alt husarbeide er lykkeligere. Det har de ikke angret på et sekund. «Når Tone vasker og styrer i huset bruker jeg tid på å bygge overskudd og se en film. Fungerer perfekt for oss» sier Geir.

artikkelen fortsetter under annonsen

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino!

Har sex hver dag
Geir forteller videre at de nå også har sex nærmest daglig og at Tone virker mer mottagelig for alle former for sex. «Tone har rett og slett blitt tryggere på seg selv etter at hun tok over alt husarbeide forteller han. «Tone smiler og nikker samtykkene. «Det er godt å føle på lykken» sier hun. Hun mener norske kvinner bør blir flinkere til å vaske og rydde slik at de slipper å gå rundt i en deprimert verden. «Ja når jeg nå ser inn i et vindu der mannen gjør husarbeide tenker jeg for meg selv at der inne er det lite lykke og mye krangling» avslutter den blide 3barnsmoren og nylig lykkelige damen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse