Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Grete (82) ble forelsket på nett. Ble lurt av Thorbjørn (29) fra Gjøvik

artikkelen fortsetter under annonsen

Ble lurt av sexy mann fra Gjøvik på datingside

Grete fra Oslo trodde hun i mai hadde truffet drømmemannen sin på nett. Etter å ha laget en egen profil på en kjent datingtjeneste kom hun i kontakt med Thorbjørn Blakkstad som var bosatt på Gjøvik. Thorbjørn har på bare kort tid ribbet Grete for store summer og har ifølge Grete ødelagt livet hennes fullstendig. Nå står hun frem for å advare andre mot Thorbjørn. Her følger den dramatiske historien:

Virket som verdens beste mann
En tidlig mai-dag 2019 bestemte Grete seg for å lage en profil på en kjent datingside. Hun la ut bilde av seg selv og skrev inn relevant informasjon om seg selv og hva hun så etter hos sin drømmemann. I løpet av 1-2 uker kom hun i kontakt med Thorbjørn fra Gjøvik. Grete og Thorbjørn pratet sammen daglig i flere uker og etterhvert avtalte de å møtes på en kafè i hovedstaden. Det første møtet var en stor suksess. «Thorbjørn virket som verdens snilleste mann og jeg husker at jeg ble rimelig raskt forelsket» forteller Grete. Kafèbesøket varte i 2-3 timer og alt virket fantastisk. Når Thorbjørn måtte hjem for å hente sin sønn i barnehagen startet det som skulle vise seg å bli starten på et sant helvete for Grete!

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for old woman sad
Trodde hun hadde funnet kjærligheten: Grete Kåkk fra Gjøvik anslår at hun har tapt hundrevis av kroner på Torbjørn fra Gjøvik. «Det er vondt å tape penger, men det er også vondt å vite at all sexen og latteren vi delte ikke var ekte» sier Grete

Kafèbesøket ble til et helvete
Maten var spist opp og de hadde avtalt at de skulle møtes allerede neste dag for å fortsette bekjentskapet. Stemningen var god og Grete følte seg fantastisk. Så kom regningen. «I sekundene som fulgte skjønte jeg at jeg hadde gått på en veldig smell» forteller Grete videre. «Jeg forstod der og da at jeg måtte komme meg bort, men redselen tok meg noe voldsomt. Jeg stivnet helt. Jeg var rett og slett i en sjokkert tilstand» sier hun med gråtkvalt stemme. Thorbjørn fra Gjøvik hadde nemlig «glemt» lommeboken sin og spurte om Grete kunne legge ut 268,50 frem til de skulle møtes dagen etter. «Jeg viste ikke hva jeg skulle svare. Her kommer det en mann fra Gjøvik som jeg trodde var en flott og ærlig mann. Så viser det seg at han er en svindler av verste sort» sier Grete.

Gråt i flere dager
Grete tenkte seg ikke om og betalte desverre regningen. Deretter sa hun hadet til Thorbjørn som da skulle tilbake til Gjøvik. «I ettertid ser jeg jo at jeg aldri skulle betalt regningen, men det får jeg ikke gjort noe med nå. De pengene er nok tapt for alltid» fortviler hun. Hun skal nå også kontakte politiet og leverer inn en anmeldelse i løpet av uken forteller hun. Hun forteller videre at hun ikke har orket å ta kontakt med Thorbjørn etter kafèbesøket grunnet belastningen hun opplevde. «Det er snakk om nesten 300 kroner og det er en del, men jeg klarer ikke å ha mere kontakt med en slik mann. Nå får politiet ta seg av resten» avslutter Grete.

Eavisa har forsøkt å få tak i Thorbjørn, men får opplyst at han er på fisketur med sønnen sin Magnus som skal begynne i 9 klasse etter sommeren.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse