Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Gro fra Oslo: «HATER de sleske og kåte guttene som glor på meg»

artikkelen fortsetter under annonsen

«Mannfolk er ekle» raser Gro!

Gro Brysterud Hansen fra Oslo velger å står frem med sin store frustrasjon. Gro trener daglig på treningsentre i Oslo, men er nå veldig lei av at gutter står og ser på kroppen hennes. «Bare fordi jeg er sexy og har en stram kropp vil jeg ikke at de skal stå der å tenke på ekle ting» sier hun

Gliser ekkelt
Hun forteller at hun daglig møter blikket til gutter som gliser til henne. «De gliser på en slik måte at jeg vet at de tenker på nussing og puppeklemming» sier den frustrerte jenta. Nå vurderer Gro å flytte til et sted der gutter ikke er så kåte og ekle. «Jeg vurderer å flytte til et mindre sted der gutter ikke ser på meg som et objekt de kan onanere etter. Gutter som onanerer er diqusting» sier Gro.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for sexy girl workout boobs

Trener bryst: «Jeg trener hver dag, men er så lei av alle gutter som skal gå rundt å glo på meg mens de tenker på at vi har sex» sier den beskjedne jenta.

Vet jeg ser bra ut
Gro forteller at hun er smertelig klar over at hun ser veldig bra ut. «Ja jeg vet jo det, men selv om jeg strutter av sex og de drømmer om å ligge med meg bør de vel ikke glo så veldig» sier Oslo-jenta. «Jeg vil bare fortsette å bygge opp kroppen min uten at jeg må forholde meg til gutter med halvstive gledeskjepper som glir rundt meg på senteret» avslutter den sympatiske jenta.

Hva mener du. Bør gutter kunne glo på Gro mens de tenker på sex?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse