Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Gruppeleder i politikken innrømmer at han blir litt SMÅKÅT av eplemost

artikkelen fortsetter under annonsen

Tror problemene bare blir større uten alkohol til maten

Etter at AP sentralt vedtok å ikke dekke alkohol til maten under partisamliger har ikke bekymringsmeldinene inn til #WhyNotMeToo-kampanjen latt vente på seg.

– Nå mottar vi daglig bekrymrede meldinger fra mannlige politikere som fortsatt ikke tror de klare å ligge unna unge politiske talenter, forteller Tonje Beathe Skorsteinsmoen som selv startet og leder kampanjen.

artikkelen fortsetter under annonsen

Den etablerte politikeren eAvisa har snakket med er redd problemene nå bare blir større. Sist han var fremme i media, var da han ble sett med en pinlig ereksjon i Stortings-kantinen.
– Det er fortsatt minibar på rommet, sier han, tar seg til skrittet og fortsetter: – Uten alkohol funker «Gerhardsen» her, som jeg kaller ham, bedre. «Småripsa» sjenker vi på rommet og så blir det samma moroa som før. For meg er det ikke noe problem. De kunne tia litt lenger om varslerne, men skitt i det. Ukrutt forgår ikke så lett, har vi alltid sagt i partiet!

Gruppelederen, her intervjuet på lokal TV etter at stabasiøst bryllup i 2012.

Han forteller videre at han ikke finnes interessert i poltikk og bare er med i politikken for å få sex med unge jenter og gutter.
– Jeg skiller ikke på sånt, innrømmer han: – Vi har lovet partiledelsen nye takter, og da må jo være å lære disse nye talentene litt om de anale gleder et godt sted å begynne.

Tonje Beathe synes at den bifile sammenblandingen er hårreisende: – Dette hører jo ikke noe sted hjemme. Vi begynte jo denne kampanjen for at jenter skulle få mer sex. Gutta får ærlig talt klare seg med det de får på mail fra opposisjonen.

…Og mens Tonje Beathe og gruppelederen fra politikken trekker seg tilbake på bakrommet, går vi hoderystende ut på Youngstorget.

Denne artikkelen er sponset av Club4Shop.no

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse