Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Engelske Fabian (37 år) drikker sin egen urin hver dag!

artikkelen fortsetter under annonsen

Fabian mener det gjør ham sunnere, lykkeligere og smartere…

I England har de siste ukenes helsenyheter dreiet seg om mennesker som hevdet at ved å drikke sin egen urin, oppnår store helsemessige fordeler.

37 år gamle Fabian Farquharson fra Sheffield, South Yorkshire samler sin egen urin på drikkeflaske og gulper tilbake det stinkende gule stoffet. Han hevder at han drikker både frisk og en måned gammel, fermentert urin og at det får han seg til å føle seg friskere, lykkeligere og smartere.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg hadde forsket på alternative medisin lenge, da jeg leste om å fordelene ved å drikke gammel urin, forteller han og fortsetter:
– Jeg har alltid vært opptatt av denne typen ting, så jeg bestemte meg for å gi det en sjanse …og begynte å drikke den frisk.

Fabian mener at smaken ikke er så aller verst…

Smaker som bitter øl

– Det smakte litt som bitter bokkøl til å begynne med. Det var en ganske intens, men ikke en forferdelig smak. Jeg hadde ingen problemer med å fullføre glasset. Omtrent en halv time senere at jeg begynte å føle meg helt fantastisk. Det var som om jeg var helt sprengt av ny energi.

– Nå vil jeg aldri gå en dag uten frisk piss, og nøler ikke med å anbefale det til alle, forteller han.

Fabian fattet interesse for alternative medisiner og holistiske terapier i 2013, da han opplevde sterke magesmerter legene ikke klarte å finne ut av.

– Jeg reiste mye i jobben og spiste mest «drittmat»; Burger King, McDonald’s. Det var kjapt og praktisk, forklarer han; – Jeg fikk smerter i magen og ultralydundersøkelsen kunne ikke avdekke magesår eller noe annet som kunne forklare smertene …så jeg begynte å lete på nettet etter en kur.

Urinen går gjennom nøye filtrering og rensing før den settes til gjæring

Begynte med rå frukt og grønnsaker

– Jeg har alltid vært ganske opptatt av eget helbred, men det var da jeg begynte å gjøre noe med hva jeg tok inn …og ikke bare lese om det, at det begynte å skje ting, sier han entusiastisk.

Fabian begynte å legge om kostholdet, og valgte å gå over til et nytt regime bestående av rå frukt og grønt, og hevder at han umiddelbart følte fordelene.Han forklarer;
– Jeg begynte å eliminere dårlige matvarer og spiste bare frukt. Det gikk i mango, ananas, jordbær – god frukt, og blandet med chiafrø, linfrø og hamppulver. Jeg mikset det til en smoothie. Jeg følte meg fantastisk. Jeg hadde mer energi enn jeg noen sinne, og kunne virkelig føle at jeg hadde det bra.

Lagret, godt gjæret og ferdig fermentert piss – side om side. Det er bare å helle innpå!

Det var ikke nok

Vi andre ville kanskje stoppet der, og tenkt at «dette var jo bra», men for vår mann var det ikke nok. Fabian jobbet med flere alternative ideer for å få enda bedre helse. Det var da han begynte å lese om å drikke urin ..og bestemte seg for å ta sjansen. Han hevder at han begynte å føle forskjellen, allerede en halv time etter sin første slurk.

– Det var i utgangspunktet som smaken av bitter øl, forteller han; – og det føltes litt som den første gangen jeg prøvde vanlig øl. Etter hvert føltes smaken mildere, og nå nesten som kildevann. Det kan nok også skyldes det generelt mye sunnere kostholdet mitt.

– Jeg følte med helt ny innvendig og var så utrolig energisk. Jeg dro rett hjem den dagen …og rydde hele huset mitt. De jeg fortsatte på urin-kuren, merket jeg en klar økning på min mentale kapasitet. Jeg følte meg smartere på en måte. Jeg kunne konsentrere meg mer og jeg trivdes rett og slett bedre i min egen kropp.

Det mangler ikke med skrullete idéer fra vår mann.
Heldigvis er det ikke så mange som ser på dette PISSET:

Råtten urin er bedre enn frisk urin

Etter å ha opplevd en helt ny kropp, begynte Fabian å eksperimentere med å fermentere urinen sin. Som en god vin lot han den gjære på flaske …i opptil en måned, til den hadde ph-verdi 9. I følge Fabian betyr det at urinen går gjennom en «foredlelsesprosess og at den helsemessige effekten vil være mye mer potent.

– Jeg lagrer den i glassbeholdere og merker dem med datoen jeg tisset den ur …og lar det stå i omkring 30 dager. På den tiden øker urinens alkaliske nivå, og alle de fantastiske fordelene blir mangedoblet.

Fabian er ivrig etter å dele sin overbevisning med andre, så til de grader at han og hans venn Lee Moulson har laget en YouTube-profil der de snakker om alternative ideer rundt generell helse. De tilbyr også «Holistisk helselære» og driver rådgivning og har gruppeterapi med fire-fem klienter hver dag.

Hvis du nå, som oss, er mest litt småkvalm,
anbefaler vi istedet noen av linkene under:

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse