Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Han skulle forstørre penis. Legen forminsket snoppen ytterligere!

artikkelen fortsetter under annonsen

20-åringen endte med 3 centimeter lang penis

Mannen som i oktober oppsøkte den svensk-russiske kirurgen, hadde lenge drømt om å få gjennomført en penis-forstørrelse. I en årrekke hadde mannen i 20-årene gang på gang fått bekreftet av det motsatte kjønn, at hva penis angikk… kom han til kort. Etter skandale-operasjonen har den ulykkelige mannen nå en penis på 3 centimeter.

Mannen i 20-årene endte med en 3 centimeter lang penis etter legetabbe.

– Slikt som dette er selvfølgelig beklagelig, men penis virker som den skal og det er vel det viktigste, svarer advokaten, til kirurgen som gjorde den fatale feilen kort.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kirurgen var ruset

Som følge av mye overtid og uforsiktig omgang med rusmidler, medgir kirurgen å hatt «lite kontroll» når mannen med den allerede svært lille penisen skulle opereres. Som følge av misforståelser og lite søvn sørget kirurgen for å forminske penisen med ytterligere 6 centimeter. Dette gjorde at pasienten etter operasjonen endte opp med en penis på under 3 cm. Dersom mannen ikke barberer seg nedentil, er dermed penis såpass liten at den ikke vil synes i flomlys engang.

Kirurgens advokat (som også ønsker å være anonym) forteller at han er ved godt humør etter klientens legetabbe …og at kirurgen ønsker kompensere den ulykkelige mannen ved å fjerne de «siste flaue restene»

Beklager misforståelsen

Etter hendelsen har legens advokat beklaget, men har foreløpig ikke foreslått noen økonomisk kompensasjon til mannen, som nå fortviler over en enda mindre og nyoperert penis. Han varsler søksmål, men det betinger at han står frem med fullt navn. Da han på ingen måte ønsker å bli rikskjendis som «han med den lille penisen«, har han sålangt avstått.

Kirurgen vil fjerne restene kostnadsfritt

Kirurgen har etter en periode med stort arbeidspress, dratt på en liten ferie og har vært litt utilgjengelig. Han har derfor ikke vært «på nett» den siste uken, og har derfor ikke besvart medias henvendelser om pasienten med enda mindre penis. Kirurgen opplyser at han er tilbake fra ferien i løpet av januar,  og hans advokat lover «at han da vil kommentere, og eventuelt kompensere pasienten med å fjerne de siste flaue restene av mannens kjønnsorgan».

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse