Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Hanne fra Stord tenkte på å knivstikke snorke-helvete-kjæresten i halsen mens han sov!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Det var like før» forteller Hanne!

Hanne P. Sykorud fra Stord måtte bruke all selvbeherskelse for å unngå å bli drapskvinne natt til fredag. Etter å ha jobbet sprengskift på sykehuset samt at hun måtte handle all maten på egenhånd gledet hun seg til en natts søvn. Det var før hun ble minnet på at kjæresten Odd-Trond er en av Norges mest høylytte snorkere.

Slo han hardt flere ganger!
Hanne forteller at hun natt til fredag var like ved å bli drapskvinne da Odd-Trond hadde drukket 4-5 øl og snorket ekstra mye. «Når klokken var 0315 hadde jeg slått ham så mange ganger at armen hans begynte å bli blå, men han våknet jo for f¤!#%¤ ikke» forteller den fortsatt svært irriterte og åpenbart ustabile 3-barnsmoren. «Jeg fantaserte om å knivstikke han i halsen for å få slutt på den enorme duringen som han var skyld i» sier hun og fortsetter; «I tillegg til den høylytte snorkingen kommer det lyder fra andre kropps-åpninger også. Han er rett og slett motbydelig drittmann når han sover» sier hun.
Bilderesultat for angry woman sleeping
Like før: Hanne vurderte sterkt å stikke en kniv eller skrutrekker inn i øynene eller halsen til sin kjære Odd-Trond natt til fredag. «Makan til snorking og ukontrollert promping midt på natta skal du lete lenge etter» sier hun!

artikkelen fortsetter under annonsen

Sekunder fra døden
Odd-Trond på sin side var ikke klar over at han var bare sekunder fra å dø i sovende tilstand natt til fredag; «Nei jeg våknet som vanlig, men med enorme smerter i armen» forteller han. «Hanne var grisesur og kjeftet, men etter at vi fikk lille 3-mann som stort sett holder henne våken hver natt tenkte jeg ikke noe annet enn at dette bare dessverre var slik livet mitt hadde blitt» sier han med en noe skjelvende stemme. Han er tydelig redd, men vet ikke hva han skal gjøre. «Hanne har fortalt meg at hun fantaserer om å stikke meg i øynene med en skrutrekker når jeg snorker, så ja, det er klart jeg er redd» avslutter den kun eksisterende 3-barns-faren.

PS: Eavisa vil gjerne påpeke at selv om vi forstår Hanne`s ønske om å knivstikke Odd-Trond i halsen eller øynene så tar vi sterkt avstand fra handlingen. Ikke knivstikk noen. Knivstikking er ikke bra for noen. Eavisa sier NEI!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse