Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Har funnet den endelige løsningen på #metoo-problematikken

artikkelen fortsetter under annonsen

#METOO kan nå bli en saga blott for alltid

En gruppe kvinneaktivister ønsker nå å lovfeste krav om kjemisk kastrasjon av menn før årsmøter, foreningsfester og lignende.

I en pressemelding fra ultrafeministforeningen «Kvinner er dronninger, menn er svin» har vi mottatt følgende pressemelding:

artikkelen fortsetter under annonsen

«Det er en skandale slik menn kan tillate seg selv og ture frem her i samfunnet. De siste månedene har media vært fylt av #metoo-saker som har tatt oppmerksomheten bort i fra de virkelig viktige sakene i samfunnet, slik som umyndiggjøring av menn og dødsstraff for heving av stemmen mot kvinner og vi mener at det nå må, med øyeblikkelig virkning, lovfestes ett påbud om at menn som skal delta i ett hvert politisk arbeid, foreningsvirksomhet og til og med som ledere i næringslivet må kastreres kjemisk, for å unngå flere slike fremtidige #metoo-saker.

Foreningen fortsetter med å hevde at seksuell omgang mellom mann og kvinne er «en kunstig handling som er fremhevet av patriarkatet for å tilfredsstille primale lyster som mennesket» og  igrunn burde ha vent seg av med for lenge siden gjennom evolusjon, men vi opplever hele tiden at påvirkningen fra menn fører til at denne evolusjonsmessige utviklingen blir kunstig hindret av gamle griser.

Spørsmål

Da vi stiller foreningens leder Kari Weche Castrati spørsmål om dette ikke vil føre til en kraftig nedgang i barnefødsler, repliserer hun:
– Det er nok mennesker i verden, og vi må sørge for en nedgang i barnefødsler på global basis og dette tiltaket vil avhjelpe den problematikken svært mye.

I tillegg ligger det i forslaget at det skal høstes sædceller fra menn før kastrasjonsbehandlingen settes i gang. Det blir da kun høstet fra menn med eksepsjonelt gode gener for å sikre at mennesket utvikler seg på en positiv måte.
Weche Castrati vil ikke høre noe om at dette er ekstremt, da hun hevder at dette er gammelt tankegods så langt tilbake som 20-30-tallet.

Hun vil faktisk ha enda strengere krav. Noen av kravene som vil bli stilt for sædhøsting er at det ikke må ha eksistert vold mot kvinner i familien på MINST tre generasjoner, og kun sæd fra menn som innser at kvinnen er det suverene kjønn vil og bli høstet. Dette vil føre til en mer harmonisk verden hvis vi klarer å få bukt med det hjun kaller «testosterontriggede» reaksjoner blant befolkningen.

På vårt spørsmål om sex ikke er en naturlig glede for mennesket, får vi til svar:
-Sex er totalt unødvendig i et moderne samfunn. Det er bare et utdatert nytelsesmiddel med samme avhengighetsskapende effekt som heroin og crack!, avslutter hun.

Denne artikkelen er sponset av:

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse