Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Haster det med å få på plass «sommerkroppen»? – Vi har kostplanen og produktene – GRATIS!

artikkelen fortsetter under annonsen

Tenk om det hadde vært så lett som å spise mindre og sunnere mat?

Jammen det er det! Så enkelt er det faktisk. Kroppen forbrenner et gitt antall kalorier hver dag. Spiser du mer enn dette går du opp i vekt. Spiser du mindre går du ned.

Et normalt voksen menneske forbrenner fra 1200 til 1800 kalorier hver dag. Hvis du tilfører den mer enn dette, vil kroppen lagre ekstra energi som fett, gjerne på de mindre flatterende stedene. Spiser du mindre vil kroppen bruke av fettdeponiet og du går ned.

artikkelen fortsetter under annonsen

Fysisk aktivitet

Selvsagt kan du løpe, trene, svømme og gå. Det er bra for musklene og du vil føle deg mer opplagt. Sunt er det også. Men du skal gå langt for å forbrenne en bedre biffmiddag. En annen interessant tese er at når man trener så blir fettvev omdannet til muskelvev, og muskelvev veier mer, men vi skal ikke rote oss vek på noen blindveier her.

Det handler om kosthold

Det gjelder å finne kalorityvene i maten din. All mat man kjøper i Norge i dag er merket med antall kalorier eller kiloJoule per 100 gram. Du skal ikke behøve å telle kalorier, men la oss ta det med en gang.

Det handler om kalorier og fet. Fett er ikke galt. Det handler om å få i seg riktig fett i riktig mengde:

Lettprodukter inneholder mindre kalorier og mindre fett enn standardvarianten. Derimot vil du fort oppdage at frokostblandingen din antakelig tar hele dagsbudsjettet og den Colaen du «trenger» til lunsj antakelig spiser opp resten. Få ned blodsukker, uheldig fett og spis litt færre kalorier enn du forbrenner og du er nesten sikret suksess.

Finnes det noen måte «å jukse» på?

Ja, en. BIOFORM® GRØNN KAFFE inneholder ekstrakter av grønn kaffe, konjacrot og kelp (tang). Inntak av Grønn Kaffe med Konjacrot sammen med en energibegrenset diett øker forbrenningen og bidrar til nedgang i kroppsvekt. Kelp øker forbrenningen ved å stimulere stoffskiftet, og benyttes slik som et kosttilskudd for vektkontroll.

Andre proanorektiske kjerringråd, som å bruke avføringstabletter og Ritalin ødelegger kroppen din, og kan i gitte tilfeller sende deg rett i grava.

Med BIOFORM® GRØNN KAFFE blir du slankere og sunnere, helt gratis. Ja, du leste riktig. Nå gir den Norske helsekostleverandøren Bioform bort en helt boks med Grønn kaffe kapsler helt gratis.

Klikk her for å få din.

Porto betaler du. Resten er gratis!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse