Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Toppblogger Hege Brysterud fra Kløfta mener folk må bli flinkere til å bruke bilbelte!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Viktig med bilbelte» sier Hege!

Hege Brysterud fra Kløfta ønsker nå å stå frem som et forbilde for jenter og gutter over hele verden. «Jeg ser flere ganger at både gutter og jenter ikke bruker bilbelte» sier hun og fortsetter; «Hvis du ikke bruker bilbelte er kan du få skader om du kræsjer i 120 km/t på motorveien for eksempel» sier hun bekymret.

Bruker alltid bilbelte
Hege, som jobber som blogger har de siste 2 månedene hatt over 13 lesere HVER DAG på bloggen sin. «Jeg ser jo at ettersom jeg er en kjent blogger kan jeg oppfattes som et stort forbilde og da er det viktig at jeg passer på at leserne og fansen min bruker bilbelte» sier den reflekterte bloggeren. Hege har alltid vært opptatt av sikkerhet når det kommer til kjøretøy. «Jeg har alltid brukt flytevest også selv om det ikke har vært bølger i det hele tatt» sier hun.

artikkelen fortsetter under annonsen
Pin on Breast decision

Dumt å ikke bruke bilbelte: Hege sier at hun blir sint hver gang hun ser slike bilder som dette der jenter ikke bruker bilbelte. «Drittsekker» sier hun

Relatert bilde

Blir sint: «Når jeg ser slike bilder som dette blir jeg sint og får lyst til å skjære av de hode» sier Hege

Håper å starte en trend
Hege håper nå at hun ved å stå frem som en talsperson for mennesker som bruker bilbelte at hun kan skape en trend. «Jeg håper at alle som vurderer å blåse i bilbelte husker på meg og av den grunn tar på seg bilbelte allikevel» sier Hege. Hun håper også at mange kan lese bloggen hennes og trykke på annonsene på siden slik at hun kan holde liv i den landsomfattende kampanjen. «Om alle 13 som besøker bloggen hver dag trykker på annonsene så tjener jeg jo masse penger og kan blogge resten av livet og passe på bilbelte» avslutter den nydelige og profesjonelle bloggeren.

Blir tryggere å kjøre bil: «Når man har på seg bilbelte blir det bedre når man kræsjer» sier den reflekterte bloggeren Hege Brysterud fra Kløfta. Nå håper hun alle vil bruke bilbelte uansett om de ikke vil bruke bilbelte

Hva mener du? Synes du bilbelte er urettferdig eller at det er lurt å bruke litt?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse