Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Heidi (27 år) er DRITTLEI perverse menn som glor på henne på treningsenteret!

artikkelen fortsetter under annonsen

Vil ha treningssenter for bare jenter!

Heidi Løke Gunnersen fra Oslo er kraftig lei av gutter som står og glor på brystene hennes når hun trener. «De står og beundrer kroppen min og kanskje spesielt puppene mine» sier hun fortvilet! Nå håper hun at alle gutter kan ta seg sammen.

«Alle titter på meg»
Heidi forteller at hun ser at alle guttene titter på henne når hun kommer inn på senteret. «Det er ikke så ille akkurat når jeg kommer inn, men så fort jeg har skiftet står nesten alle guttene og sikler» forteller hun. Hun sier hun skjønner at guttene liker å se en så flott trent kropp som hennes egen, men mener de allikevel er perverse. «Ja, det er ekkelt at de står og tenker på å ta på puppene mine for det er jeg sikker på at de gjør» sier hun.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for worst clothes

Synes gutta glor for mye! Heidi (bildet) mener gutter er motbydelige når de står og beundrer kroppen hennes på treningssenteret. «Greit at jeg er flott og se på, men det finnes vel grenser» sier Heidi

Kler seg som hun vil
Hun mener at selv om hun kler seg svært lett så bør ikke guttene se på henne. «Nei jeg må jo få lov til å kle meg som jeg vil uten at de skal se på meg?» spør hun. Nå mener hun at guttene bør få egne treningstider på senteret slik at jenter med spenstige og sexy kropper kan få trene i fred. «De kan i alle fall stå litt lenger bort når de så åpenlyst skal beundre kroppen min» avslutter den treningsglade jenta.

Bilderesultat for sexy fitness

Ikke se på meg! Enig med Heidi! Turid Margrethe Kvømmen er enig at det er irriterende at guttene alltid skal titte på de. «Det virker som alle gutter blir kåte av oss jo. Herregud lissom!» sier hun fortvilet

LES OGSÅ: Trening kan være farlig sier lege!

Hva mener du? Bør det være forbudt å glo på jentene når de trener eller bør jentene kle på seg slik at det ikke blir interessant å se på de?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse