Heidi og Søren fra Bærum: Barna bør få dyre gaver!Foreldre bør prioritere barna sier ekteparet

Heidi og Søren Kronestad fra Bærum er irriterte. De leser om foreldre som syter over at barna ønsker seg dyre gaver og foreldre som mener barna forlanger for mye. “Er ikke foreldrene glad nok i barna sine til å gi de det de ønsker seg? Vi synes barna fortjener dyre og flotte gaver” sier de. “At barna etterspør de beste produktene i markedet viser bare at de har ambisjoner og ikke tar til takke med brukte eller billige erstatninger” sier de to i enighet. Ekteparet har ett barn og kan avsløre at de fleste, om ikke alle av sønnens juleønsker, vil bli oppfylt på julaften. “Har man ikke råd til julegaver burde man kanskje ikke få barn da” sier moren oppgitt.

Gi barna det de ønsker seg!
Grunnlaget for at de nå ønsker å stå frem i media er at de synes debatten om dyre gaver er tullete. “Vi forstår ikke at foreldre i all offentlighet ønsker å nedprioritere barna sine på den måten. Er ikke barnas velvære viktig for disse menneskene?” spør han retorisk. De reagerer på at foreldre ikke har sørget for at barna den ene gangen i året får det de ønsker seg. “Man har jo hatt et helt år på å forberede denne dagen” sier han og fortsetter; “Det virker som om julegaver til barna i jula kommer like overraskende for en del foreldre, som at de også må levere bilen til hjulskift hvert år” sier han.

Elsker sønnen sin: Heidi og Søren Kronestad fra Bærum mener foreldre bør gi gaver til barna sine som betyr noe og som barna blir glad for. “Praktiske gaver som klær og sko bør de få ellers i året” sier de bestemt!

Er ubetinget glade i sønnen sin
Videre forteller ekteparet som forøvrig feirer julaften på deres 270 kvm store hytte i Hemsedal, at det hele koker ned til at man er betingelsesløst glad i barna sine. “Jeg og Heidi er glade i sønnen vår. Derfor synes vi det er naturlig å vise dette med dyre og selvfølgelig nye gaver” utdyper han. De reagerer også på at det kan virke som det er vanlig å kjøpe brukte ting i julegave til barna sine. Deres klare anbefaling er å gi barna de gavene de ønsker seg for på den måten vise at man setter de først og at man er glad i barna sine. “Barn skal føle seg verdsatt” avslutter det lykkelige ekteparet.

Ekteparet ønsker å avslutte med å ønske alle barn og foreldre en god jul uten skuffede barn! Hva mener du, bør foreldre oppfylle barnas ønsker mer eller mindre uansett for å vise sin kjærlighet?

Som leser av Eavisa FÅR du nå 50 kr hos ComeOn Casino – klikk her!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro