Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Heidi og Thea jakter på gifte menn. Får gaver for mange tusen hver uke!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Gifte menn er gavemilde» sier jentene

Heidi fra Lørenskog og Thea fra Skedsmokorset har en noe spesiell tilnærming til menn. De reiser hver helg til Oslo sentrum for å finne gifte eller opptatte menn som er klar for et forhold på si. «Gifte menn er de letteste og få kontroll på samtidig som sexen er veldig bra» sier de to. De kan samtidig informere om at de på ingen måte er alene om å jakte på gifte menn. «Det er nærmest en trend blant unge jenter på byen og «score» med en gift mann» sier de.

Har til enhver tid forhold med 2-3 menn
Heidi kan fortelle at de som oftest reiser til steder hvor de er yngst og hvor de lettest blir lagt merke til. De forteller at Karl Johan har en rekke utesteder der litt vel overberusede menn har fått lov av kona og slippe seg løs. «Utestedene rundt Karl Johan er et sikkert valg. Her er det alltid menn med giftering som både spanderer mye drikke og som er svært lette å få med seg hjem» sier Thea. Til enhver tid har hun et forhold til 2-3 menn som hun møter for tilfeldig sex eller helgeturer til utlandet. «Disse mennene har god økonomi og er ofte svært spandable» forteller Thea og fortsetter; «Forrige helg var jeg i London med en mann som har vært gift i 4 år, men som aldri har sex med kona. Vi koste oss i London med både restaurant-besøk og hyppig sex» sier hun.

artikkelen fortsetter under annonsen


Bruker mye tid på utseende: Thea forteller at hun bruker mye tid på å holde seg i form og at hun tar vare på utseende sitt. «Ingen menn er vel interessert i en jente som ikke er helt der oppe når det kommer til utseende sier hun selvsikkert. Hun og venninnen Heidi er hver helg og finne på Oslo`s utesteder der de jakter på gifte menn.

Ikke dårlig samvittighet. Konenes ansvar
Vi spør jentene om de ikke får dårlig samvittighet når det «stjeler» menn på denne måten? En slik påstand er de imidlertid sterkt uenig i. «Nei, hadde kona til disse mennene tatt bedre vare på de og vært flinkere med å tilfredstille mannen ville de samme mennene aldri vist interesse for oss» svarer de i kor. «Vi er veldig heldige som har utseende så godt med oss så de mennene vi sjekker opp blir som regel med på moroa ganske raskt. Innimellom har man jo noen veldig underkuede menn som blir redd bare vi sier hei. Hos disse har helt klart konene deres fått kontroll på, men det er jo litt trist også da. Ingen forhold bør være basert på frykt» sier Thea.

Ikke redd for å stå frem
Ingen av de er redde for å stå frem i media. De mener de kun forteller om en vanlig trend som foregår i Oslo sentrum og at de kun er to av veldig mange jenter som jakter på gifte menn. «Mannfolk er relativt enkle og med litt kløft er det ikke vanskelig å spørre om en drink eller ti» ler Heidi. Hun mener også det er viktig at alle jenter holder seg i god form selv om de har giftet seg med drømmemannen. «Det er veldig vanlig for kvinner at så fort de er gift så skal de forfalle og slutte med sex. Jeg ser ingen grunn til at ikke alle jenter skal jobbe for å se like flotte ut som oss» avslutter Heidi.

De forteller at favorittstedene i Oslo sentrum er Scotsman, Tre brødre og Fridays. Hva mener du om denne nye «trenden»? Si gjerne din mening i kommentarfeltet under.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse