Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Helt legendariske e-sport fails…

artikkelen fortsetter under annonsen

Det er mange som har fått opp øynene for e-sport, både som underholdning og konkurranseform. Det er selvfølgelig noen som vil hevde at e-sport verken er sport eller idrett, men da er det greit å huske på at det finnes egne idrettsfag innen e-sport på videregående skole. Spillere på toppnivå må passe på alt fra fysisk trening til kosthold og søvn, men samtidig gjør de selvfølgelig også feil. Noen ganger ender det opp med katastrofe.

Bombe? Hvilke bombe?

CS:GO, det vil si Counter-Strike: Global Offensive, er et svært populært skytespill. I 2019 spilte lagene G2 Esports og Astralis mot hverandre i en turnering, der kampen skulle avgjøres i best av 30 runder. Astralis hadde allerede vunnet 15 runder, noe som gjorde at de bare trengte å vinne en runde til. G2 Esports kjempet hardt, og i den 23. runden vant de overlegent og var altså fortsatt med i spillet. MEN: hele laget glemte at de hadde plassert ut en bombe tidligere i runden. De hadde god tid på seg å desarmere den, men istedenfor løp de rundt og ventet på at tiden skulle gå ut. Det gjorde den, bomben gikk av og G2 Esports tapte.

artikkelen fortsetter under annonsen

Granaten som ikke var en granat

I en annen intens CS:GO-kamp ble spillerne Swag og KennyS låst fast i en situasjon der de sto på hver sin side av et hinder, med en bombe som tikket nedover. Begge to skjønte at noe måtte skje før bomben eksploderte. Det var da Swag kastet en sjokkgranat over hindret, KennyS fikk panikk og ble skutt av Swag. Vent litt nå, var det en sjokkgranat? Nei det var det ikke, Swag kastet pistolen sin opp i luften for å lure KennyS til å tro at det var en granat på vei mot han… Det er morsomt at CS:GO, som ble lansert i 2012, fortsatt er arena for noen av de mest intense opplevelsene innen e-sport. Ligaer som CS:GO Vulkan Fight Series er for eksempel selvfølgelig også representert på Betsafe esport odds, sammen med en hel rekke andre ligaer og arrangement.

Hvem er du, Pengu eller Fabian?

Alex «Goldenboy» Mendez er en kjent programleder og kommentator innen e-sport, særlig innen spill som Call of Duty, Halo og Overwatch. Det er selvfølgelig lov å gjøre feil, men når du er profesjonell kommentator bør du helst huske på spillernes navn. I forbindelse med turneringen Raleigh Major presenterte han spilleren Pengu fra laget G2 Esports, og så ble det litt underlist stemning i salen… Goldenboy lurte på hva han hadde gjort feil, og Pengu måtte fortelle at han var Fabian. Kanskje en liten feil, men fortsatt veldig pinlig når du er profesjonell kommentator og skal presentere et lagmedlem fra et velkjent lag som G2 Esports.

Det er morsomt at kjente spillere og personligheter innen e-sport faktisk også gjør feil, noen ganger kan det se ut til at de er helt uovervinnelige. Samtidig betyr ikke disse små feilgrepene så mye i det store og det hele, e-sport er her for å bli og de profesjonelle spillerne er toppidrettsutøvere på ekstremt høyt nivå.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse