Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Her er gavene du gir til en som trenger litt ekstra nytelse i julen

artikkelen fortsetter under annonsen

Desember er for mange tid for familie og hygge. Det er nok også i veldig stor grad en tid der de fleste av oss stresser litt for mye. Julegaver er jo en av de tingene som virkelig må på plass. Det kan være fort gjort å glemme noen og det er selvfølgelig grusomt når du oppdager at en som gir deg julegave ikke fikk noe av deg dette året.

Med tanke på all stress som kan oppstå i julen kan det være på sin plass å anbefale den erotiske nettbutikken Amor.no. Dette er rett og slett nettbutikken der du finner noe til både han og henne uten å måtte lete alt for mye. Slike gaver er mer og mer vanlige og for hvert år øker faktisk omsetningen på sexleketøy betraktelig.

artikkelen fortsetter under annonsen

Utvalget hos Amor er det ingenting å utsette på. Vi tittet igjennom butikken og fant blant annet denne som vi lett anbefaler som årets julegave til henne:

 

 

Shunga - Geisha Gavesett Exotic Green Tea
En gave med omtanke: Fem av Shungas bestselgende produkter med deilig duft av grønn te. Erotisk gavesett med massasjeolje, varmende olje, duftlys, glidemiddel og intensiverende krem for han og henne. Dette settet kan du bestille her

I tillegg til massasjeolje og erotisk duftende gavesett har selvfølgelig Amor også de litt mer tradisjonelle sexleketøyene i nettbutikken. Her finner du et stort utvalg av både dildoer og sexy undertøy for både han og henne. Det finnes nok ikke så mange kvinner som ikke blir glad for denne:

womanizer-liberty-lily-allen
Womanizer – Liberty x Lily Allen: Den bristiske sangeren Lily Allen har samarbeidet med Womanizer om denne ultra freshe spesialutgaven av Womanizer Liberty, og har personlig bidratt med designet. Lily Allen og Womanizer ønsker å bidra til å sette kvinners seksualitet, masturbering og orgasme på dagsorden. De ønske vise at onani er naturlig og noe vakkert, og at vi alle er ansvarlige for å nyte seksualiteten vår.

En annen ting vi la merke til hos Amor er at dersom du føler du har dårlig tid kan faktisk denne nettbutikken lever produktene du bestiller på dagen. Og direkte på døren. Pakken er selvfølgelig distrè pakket. En enklere måte å få unna en del av årets julegaver finnes vel neppe.

Så senk skuldrene, nyt førjulstiden og bestill gaver som virkelig kan nytes på Amor.no

Følg gjerne @amornettbutikk på Instagram. God jul!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse