Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Hjemmesitter han ikke har tillit til regjeringens politikk – Kommer derfor ikke til å stemme ved kommunevalget.

artikkelen fortsetter under annonsen

Hjemmesitter forteller at også ved dette kommune og fylkestingsvalget kommer hun til å sitte hjemme.

Flerårig hjemmesitter og ivrige samfunnsdebattant Mindy Heeter forteller til eAvisa at hun også i år kommer til å la være og stemme ved fylkes- og kommunetingsvalget til høsten.

Mindy er godt kjent i politiske kretser for å levere ut sjikane og trusler til kjente politikere, og er tross status som førtidspensjonert tredjegenerasjons uføretrygdet og posttraumatisk invalidisert, ilagt samfunnstjeneste en rekke ganger. Ingen av dommene er fulgt opp og hun venter nå på at 32 ankesaker skal komme opp denne høsten. Hun har igjen å avtjene 233 år med samfunnstjeneste, men kommunene aner ikke hva hun skal foreta seg.

artikkelen fortsetter under annonsen
«Mindy kan bli veldig engasjert i samfunnsdebatten», sier en lettskremt fylkesordfører

Gleder seg til å kritisere

Først gleder hun seg til å kritisere valgresultatet i alle landets fylker og kommuner på sosiale medier, og i kommentarfelt i de store avisene.

– Ja, du tykje faen. Visst skal æ no så inn i hælvetan la disse jæklan få svi. Det skal de no ha så langt inn i hæstpeisen klart for sæ., som hun sier i en kommentar i mail til Avisen Sørlys, der hun også er meget ivrig i kommentarfeltene.

«Jeg har et levende ansikt og er nok litt irritert noen ganger», sier hun selv

Ikke enig i Regjeringens politikk

Frøken Heeter som hun liker å bli kalt, opplyser at hun ikke heller i år kommer til å stemme ved høstens valg. Hun mener at det er helt håpløst og er dypt uenig i hva hun kaller den «grønn-oransje kapitalist-hurven på tinget».

Mindy er flere ganger blitt tilbudt fri transport ferm og tilbake til valglokalet av diverse ildsjeler, men endte ved forrige fylkesvalg å banke opp ordfører Sivert Flatu Lens i Nordsøreidøsterdal kommune, som hadde meldt seg som sjåfør for eldre og uføre i kommunen.

Årsaken til overfallet skal ha vært at ordføreren ikke kunne garantere at kommunen kunne avskaffe både plastpose- og flysete-avgiften før den ble innført.

– At folk ikke forstår forskjell på lokal og rikspolitikk er ikke noen nytt, forteller fylkesordføreren som nå endelig er ute med alle lemmer i fungerende stand, etter forrige ublide møte med Norges mest kritiske hjemmesitter.

Dn ivrige samfunnsdebattanten Mindy Heeter har bestemt seg for å være hjemmesitter også ved høstens valg. En smånervøs fylkesordfører puster lettet ut.
» Jeg så bedre ut som ung, men har blitt kvitt blingsingen på eldre år», innrømmer hun.


annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse