Høgmo etter Tyskland-slakt: “Sliter med at ingen av spillerne har astma”Søker etter fotballspillere som sliter med astma!

Etter at det norske fotballlandslaget nok en gang gikk på et tap advarer nå Per Mathias Høgmo journalister og kritikere å gi han selv eller noen av spillerne skylden for tap på fotballbanen. “I motsetning til andre toppidrettsutøvere i Norge er det faktisk ikke èn eneste spiller på årets lag som har astma” sier den landslags-sjefen fortvilet. Nå håper han på et tettere samarbeid med astmaforbundet slik at Norge kan krabbe oppover på Fifa-rankingen.

Problemet er ikke meg
Han er mildt sagt lei av at journalister maser om endring i taktikk og at de ved flere anledninger antyder at han gjør feil i sitt virke som landslagstrener. “Jeg har da for pokker mange års erfaring som fotball-trener. Jeg går da ikke ut å kritiserer journalister for dårlig formulerte setninger gjør jeg vel?” spør han retorisk. “I alle mine år som fotballtrener har jeg enda ikke opplevd at det er jeg som er problemet” sier den småirriterte treneren.
Bilderesultat for norge-tyskland
Det kan være positivt å tape: Per Mathias Høgmo sier det i mange tilfeller kan være bedre å tape en fotballkamp enn å vinne. “Når man taper en viktig fotballkamp er det mye god erfaring å ta med seg inn i neste tap” sier han

Samarbeid med astmaforeningen
Nå håper Høgmo at fotballlandslaget kan få et tett og omfattende samarbeid med Norges Astmaforbund. “Når vi ser hvilke fantastiske resultater Norges skiforbund har etter samarbeid med Astmaforbundet er det klart vi også er interessert i å rekruttere astmatikere til fotballbanen” sier treneren. Og han har rett; Statestikken tilsier at 4 av 5 norske astmatikere enten blir verdensmester eller OL-mester bare 2-3 år etter at de får diagnosen astma.

Om vi jobber hardt og målrettet og ser det positive i det å tape fotballkamper bør vi kunne klare å rekruttere 3-4 astmatikere innen neste kamp” avslutter en ekstremt positiv landslagstrener.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro