Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Holder hodet på «å sprekke»? – Det koster ingen ting å få et bedre liv!

artikkelen fortsetter under annonsen

Hvordan har vi det egentlig i dag, doktor?

For ikke mange årene siden kom den gule bilen med to hvitkledde menn hjem til deg, hvis du hadde oppført deg litt for rart litt for lenge. Fra den dagen var du strippet for alt fra egne klær til alle personlige rettigheter.

Listen over grunner for innleggelse i gamle dager lang. Dette er halve side 1.

I dag er tilbudet på sett og vis bygget ned i omfang. Sjansen for at du får riktig behandling og at dine sivile rettigheter er ivaretatt er derimot større. Men du må nesten søke hjelp selv, og nesten ville bli tvangsinnlagt, for å få hjelp.

artikkelen fortsetter under annonsen
Har du det travelt og vil prøve noe fantastisk helt gratis,
bruker du denne linken.
Det mest brutale overgrepet het dengang het «transorbital lobotomi»

Målet må være at vi ikke kommer dit!

Derimot; Føler du at depresjonen står og venter rundt neste sving, er det grep du kan ta nå i dag!Veien til et godt liv er mental balanse. Verktøyene er like enkle som de er …vel, enkle:

Et godt liv krever kjærlighet, en nær familie, gode venner, en god jobb, en meningsfylt fritid og mye god søvn. Det finnes mye god forskning på hvor viktig god søvn er for psykisk helse.

Det finnes sikkert en masse andre elementer, og når sant skal sies, tror vi ikke det finnes en eneste pille i verden som kan ene og alene kurere mentale lidelser. Derimot har naturen utstyrt oss med midler for å holde sinnet vårt friskt. Selvsagt er det viktig at du former din egen tilværelse slik at du lever best mulig, og selvsagt må du ta grep dersom din livssituasjon er uutholdelig for deg.

En mer human form het «hydroterapi» – Dagens versjon; «et langt spa-bad» …er å anbefale!

Det viktigste er tross alt;
Er livet for vanskelig å takle alene? Søk hjelp!

Det er folk der ute som har dedikert sitt liv til å samtale med folk som sliter. Du har venner og familie med vilje, kapasitet og en kjærlighet du ikke ante eksisterte. Finn roen, og finn søvnen og så skal du se at livet allerede der blir bedre.

Alt du behøver er å Google etter hjelp. Du får ikke telefonnummerlisten gjengitt her, for denne artikkelen er laget for deg som vil ta grep til et roligere sinn …lenge før du trenger å involvere andre.

Alt vi ber deg om er å ta grep. Gjør det du må, for å få ditt sinn og ditt liv i balanse. Vi har bare pillene som gir deg en god start. Og da mener vi ikke de med rød trekant på apoteket, men de muligheten naturen har gitt oss.

Lykke til med livet!
Hvem vet, kanskje det begynner i dag?

Bioform Nevroform, kjøper du her.
Er du fortsatt skeptisk og vil prøve det helt gratis,
bruker du denne linken.
Bioform God natt-kapsler, kjøper du her.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse