Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE SPORTSNYTT: Full naken mann slo ned politimann med refleksvest!

artikkelen fortsetter under annonsen

SportsNorge i farta!

«Sport er gøy» sier mannen som igår ikke husker så veldig mye etter at han drakk tett og godt i mange mange timer. Mannen er siktet for å ha slått ned en politimann med refleksvest samt generell idioti-oppførsel. «Mannen risikerer opp til 6 års fengsel» sier politiadvokaten

Drakk og koste seg
Mannen som av venner beskrives som en normal familiefar skulle ut å kose seg og se på sporten der en rekke mennesker konkurrerer om å komme seg fortest frem til mål. Til dette benytter deltagerne ski som de fester på bena for lettere å kunne skli på underlaget som er dekket med snø. Ettersom det er naturlig og drikke store mengder alkohol når man står sammen barn, eldre og familier fosset mannen innpå med både øl, sprit og vin. I tillegg røyket mannen 23 sigaretter ettersom ski-konkurransen var spennende. «Til mannens forsvar vet vi at man både drikker og røyker fortere når det er spennende sport å se på» sier politiet som legger noe av skylden på skiløp-deltagerne.
Bilderesultat for langrenn
Sport, barn og alkohol i skjønn forening: Når mennesker med ski på bena går fort oppå snøen er det naturlig å drikke alkohol og kose seg mens man prater med barna. 

artikkelen fortsetter under annonsen

Kledde av seg og slo ned politiet
Mannens familie samt en gutt på 7 år som var vitne til det hele forteller at den fulle mannen kledde av seg og lo mens han skrek til andre forbipasserende som også hadde kost seg med masse alkohol og datt på den glatte gangstien. «Mannen ble sint da han så at politimannen hadde på seg refleksvest» sier vitnet. «Han mente at det bare var homopoliti som brukte refleksvester og at det så ut som refleksvesten var kjøpt på Biltema» sier vitnet. Som følge av dette slo mannen til politimannen som igjen datt bakover på den glatte gangveien. «Det var dårlig strødd så derfor datt folk på gangveien» sier en fortsatt full sportsinteressert dame på 49 år som er ute å koser seg med mannen til venninnen sin. «Ja men vi ligger ikke sammen altså ha ha ha ha ha ha» skriker hun.

Politiet vurderer nå og slutte med refleksvester etter hendelsen. «Ja vi vil jo ikke provosere» sier politimester Bastian Bø Børst hos Holmenkollen politisentral avdeling sport. Vil du vite mer om refleksvest kan du finne både bilder og informasjon om dette her

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse