Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: 9 av 10 kvinner drømmer om å banke opp mannen sin mens han sover

artikkelen fortsetter under annonsen

Sover du trygt?

I følge en ny studie utført av 23 psykologer med spesialfelt innen parforhold er det nå avdekket at de aller fleste kvinner er som sintest midt på natten. På grunn av en del kvinnelige hormoner som kun opererer aktivt når kvinnen sover, er det veldig vanlig at kvinner våkner rasende og vurderer å skade mannen som sover ved siden av de.

Mye undertrykte følelser
De fleste norske kvinner har unormalt mye sinne. I forhold til resten av verden viser det seg at norske kvinner er langt mer ustabile i humøret sitt enn resten av verdens kvinner og at norske kvinner har mye undertrykte følelser. Et slikt undertrykt raseri kan plutselig resultere i et angrep på mannen mens han sover. «Norske menn bør absolutt ikke føle seg trygge når de sover i følge denne testen» sier talspersonen Grete M. Annevond.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kloring og balleslag
I testen ble det også spurt en rekke kvinner om hvilke handlinger de drømte om å gjøre mens mannen sov. Det var alt i fra slag, spark og lugging, men de to klare «vinnerne» var kloring i ansiktet og ikke minst slag mot mannens baller forteller teamet bestående av en rekke prisvinnende psykologiforskere. «Grunnen til alt dette raseriet er nok at Norske menn er langt mindre romantiske enn andre menn i verden. I tillegg er også norske menn veldig irriterende i sin væremåte» avslutter den blide og anerkjente forskeren.

Med andre ord er det kanskje greit for Norske menn å sove i egen seng fremover? spør vi. «Ja om man ikke er spesielt lysten på å våkne med smerter i ballene er det absolutt å anbefale» svarer forskerenF

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse