Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Hun er lei av å bli forbigått og oversett – Nå starter hun #WhyNotMeToo

artikkelen fortsetter under annonsen

Tonje Beathe søker sunne friske menn, som fortsatt tør  prøve seg

Tonje Beathe fra Østlandet er lut lei av å bli oversett, neglisjert og forbigått. Idet siste året har hun lurt på hvorfor og hvordan jenter rundt seg kunne klage over at de har blitt antastet, trakassert og krenket. Når starter hun kampanje #whynotmetoo for jenter som er lei av å bli oversett.

Tonje Beathe er 26 år. “En kvinne i sin beste alder” som hun sier. Hun hadde en kjæreste før hun var 16, så der skjedde det ikke stort. Han fant en annen, og siden den gang har hun vært single. Hun har eget hus, arvet fra bestemor, fast jobb på support og callsenter, egen ladbar hybrid og er ellers som alle andre.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Passe tjukk i hue til og med, så alt bør være på plass, ler hun.

Det eneste som skiller, i følge henne selv er at hun sitter tilbake med en følelse av at alle rundt seg blir krenket, tafset på og trakassert. Når har hun fått nok av urettferdigheten og vil slå tilbake mot #metoo-kampanjen. Nå er hun på sydentur, og opplever at det er like “ille” over alt på kloden.

Hva gikk galt?

– Jeg begriper ikke inn i mørkeste helvete hva jeg gjør galt, stønner hun oppgitt: – Jeg har orden på alt fra økonomi til utseende. Jeg lukter ikke vondt. Jeg har gjort alle de grepa de andre jentene som hyler og skriker har gjort. Jeg har kjøpt pupper, trent midje, strammet rompe, pusha opp leppene mine, vokset bikinikanten, gått sminkekurs, bleket håret …ja alt sammen. Jeg drekker øl med begge henda, og oppfører meg som løsaktig bimbo på byen.

Hun kaller seg FRP-er. Ikke fordi hun er så veldig interessert i politikk, men som hun selv sier: – I de andre partiene forsøker de å kvitte seg med alt fra de som har for mye penger til de som har oppført seg som mannsgriser på helt andre måter. Men i FRP derimot, blir du først belønnet med en ordførerpost, for deretter å få jobb i storting og regjering, bare du har tafsa på nok tenåringsjenter. Jeg er imponert!

Menn er vettskremt

Når føler hun at menn er blitt vettskremt. Hun lener seg godt tilbake og tar en stor slurk av ølen. Hun krysser knærne et par ganger for mye, og ser trassig på oss: – Ja! Ikke sant! På åttitallet ble man verdensberømt og fikk Oscar for det stuntet der. Når jeg går på byen og oppfører meg akkurat passe bimbo, flykter dem. Unnskyld meg at jeg er heterofil da. Bifile og prøve-lesber byr meg imot!

Hun puster tungt, blir mørk i blikket og avslutter ettertenksomt: – Selvsagt vil jeg ikke voldtas, mobbes, tvinges eller skades. Jeg skjønner de som sliter, og har opplevd noe vondt. Derimot tror jeg folk som føler behov for å hyle på Twitter behøver like mye oppmerksomhet som meg, og har enda mer fantasi. Men en litt rampete flørt, en dristig beiler, en hånd på låret, to fingre innafor trusestrikken, ett klask på rompa. Hvor er dere, ekte nydusja menn? Ikke dere utro og håpløse. Ikke dere ulykkelig gifte og frustrerte.

Drømmer om sunne, friske single menn

Hun fnyser: – Jeg drømmer om ekte heterofile, sunne friske menn, som ikke er redd for å vise vei! Jeg vil bli lagt an på. Jeg vil kunne avvise, hyle og skrike. Akkurat nå kan jeg ikke velge en gang. Man skulle tro jeg hadde pest, asså… Jeg som hverken har hatt byllepest, herpes eller kolera! Jeg er ikke vaksinert mot meslinger eller røde hunder en gang!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse