Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Hun solgte gubben sin på eBay for 150,- kroner

artikkelen fortsetter under annonsen

Tysk kvinne var lei mannen sin etter 7 års ekteskap

Har du noen sinne sett over på din elskede utkårede hulde viv og tenkt:
«Jeg skulle godt tenkt meg å skiftet ut deg. Kanskje bytta deg mot siste Internet-regninga, en gatekjøkkenmiddag eller bare 190 kroner cash?»

En kvinne i Tyskland gjorde akkurat det når vi bikka nytt år nylig. Hun la ut gubben for salg på eBay for 18 Euro (ca. 150,- NKr).

artikkelen fortsetter under annonsen

40-åringen fra Hamburg, bare kjent som ‘Dörte L’, sa at etter 7 og et halvt års ekteskap var festen over og nok var nok.

Annonsen var merket «Ektemann, godt brukt» og fortsatte med; «Kjære Interesserte kvinne. Etter noen dager med julefeiring innser jeg at vi ikke passer sammen mer, og vil gjerne gi bort gubben».

Videre stod det; «Jeg er villig til å diskutere prisen, men jeg tar ikke innbytte»

Videre la hun til at han kunne hentes første juledag og prøves ut i romjulen.
Da hun ble kontaktet av lokalavisen Hamburger Abendblatt, fortalte hun at ektemannen var ukjent med annonsen til han fikk lest avisartikkelen.

Hun sa: «Annonsen ble vel tatt imot. Mange blide kommentarer og noen smiles i kommentarfeltet. Det ble ikke så mye drama. Det var jo bare for moro skyld,»

Ikke bare henne

Det kan synes som en kynisk og rar måte å bruke Finn og dets like på, men ‘Dörte L’ er ikke den første til å bruke ukonvensjonelle transaksjoner på digitale handelsplasser.

Tidligere fjor forsøkte en mann å selge huset sitt på eBay, da han var lei trege folk på visning.

Chris Pollitt sa: «Nå har dritten vært på markedet et halvt år og jeg har hatt 8-9 visninger …og ingen har vært seriøse»

«Etter at jeg la ut brakka på eBay, har folk faktisk vært mer interessert i å kjøpe enn å bare komme for å glane», fortsetter han.

Der kan du se. Hvis eBay kan spare deg tid og penger på et eiendomssalg, så kan det kanskje spare deg litt på selve skilsmissen også? (Apropos filklippet over dette avsnittet)

Porno-uglen

Bare tenkte vi til slutt skulle nevne han som var så ivrig på å få lagt ut en pynteugle av keramikk, at han glemte helt hva som foregikk i bakgrunnen:

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse