Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Hvit, blond, tysk modell – ble svart skjønnhet !

artikkelen fortsetter under annonsen

 JA! Det er faktisk samme dama!

Den tyske og ivrige, glamourmodellen Martina Big fikk ikke skikkelig sving på karrièren sin. Når heller ikke større pupper hjalp, gjaldt det å være kreativ. «Det man ikke fikk fra naturens side, fikser man med litt kjemi og en dyktig kirurg», ser ut til å være mantra for denne «blomsten» som nekter å gi opp.

Bilderesultat for german model turned black
Modell: Slik så Martina ut før hun begynte å forandre utseende sitt.

artikkelen fortsetter under annonsen

Hun ville ha mer oppmerksomhet og bestemte seg for å gjøre om på utseende.
– Jeg ville ha runde, digre pupper, blondt langt hår, liten nese, lange øyevipper og negler, store lepper, hvite tenner og brun hud, forteller den tidligere flyvertinnen. Martina har pupper med et volum på 4500 cc, noe som er helt enormt. Vanligvis ligger implantatene på rundt 700-800 cc for dem som ønsker store bryster. Martina, som hevder å ha de største brystene i Europa, forteller at hun fortsatt ønsker å øke størrelsen til 5000 CC, noe som tilsier BH-størrelse 70 S. Hun har unike implantater som kan pumpes større ved å injisere saltvann, og sier at hun planlegger å bruke mer på operasjon til tross for hennes allerede ekstreme utseende. Men, de kjempestore puppene skjøt heller ikke fart på karrièren hennes. 

Bilderesultat for martina big

Martina er tydeligvis en kvinne full av pågangsmot. Neste steg for å fart på karrièren var å bli veldig brun. Hun tok tre melanin-forsterkende injeksjoner, noe som ga henne en farge som beskrives som dyp skygge av mahogny.
Overraskende eller ikke, det hjelp heller ikke på suksessen den ivrige glamourmodellen ønsket seg.

Bilderesultat for martina big

Hun gikk da til anskaffelse av sin egen kraftige solseng med 50-rør for å oppnå det hun kaller «sin mørke og sprøbrune hudfarge» og sier at hun vil bli mørkere og mørkere og se hva grensene er. Og veldig brun har hun blitt. Men selv om karrièren lot fremdeles vente på seg, sto det ikke på kreativiteten hos den Tyske jenta. Nå hevder Martina Big at hun med «stor suksess har blitt forvandlet til en svart kvinne».

Bilderesultat for martina big

Og med å være sort, må man tydeligvis bytte stil: Hun har blitt det hun selv kaller «en sort kvinne med afrikansk hår».

Bilderesultat for martina big african

Jada. Det er samme dama! Og tro det eller ei! Hun har en kjæreste som er med på dette. Han har også tatt injeksjoner, men det ser  ut som om han har vært litt mer moderat i fargevalget!

Bilderesultat for martina big with boyfriend

…eller kanskje ikke…..?(se filmen!)

Filmen taler for seg selv. Vi i Eavisa kan ikke annet enn å ønske henne lykke til med forvandling, karrière og forloveden…

Og, bare så det er nevnt. Prøv for guds skyld ikke dette hjemme!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse