Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Idag er det verdens «lag et barn på jobben-dagen» Skal du feire dagen?

artikkelen fortsetter under annonsen

Lag et barn på jobben da vel!

I dag er det verdens internasjonale lag-et-barn-på-jobben-dagen. Dette betyr at vanlige normer om at man ikke skal ha sex på jobben eller at man ikke skal gjøre seksuelle tilnærmelser mot kolleger faller bort for èn dag. «Dette blir gøy, jeg håper på å lage barn med Hege på regnskap» sier en overlykkelig mann som ikke har hatt sex på 3 år

Serverer vafler
Allerede i morgentimene raser det inn meldinger om topp stemning hos de aller fleste arbeidsgivere. Hos et av Norges største regnskapsbyråer i Norge forteller administrerende direktør at de ansatte allerede er i gang med å lage barn og at Vigdis i resepsjonen har laget vafler som de ansatte kan kose seg med når de ikke lager barn. «Dette er et topp initiativ» sier sjefen selv som har prøvd å lage barn allerede med Heidi fra markedsavdelingen. «Heidi er verdens beste markedsjente» sier han mens han hiver innpå med vafler og syltetøy (Jordbærsmak)

artikkelen fortsetter under annonsen
Lager barn med et smil: Slik ser det ut hos de aller fleste arbeidsplasser idag. Idag er alt lov når vi for første gang feirer Lag-et-barn-på-jobben-dagen! Regjeringen håper med dette å øke fremtidige skatteinntekter og håper på at det lages nesten 10 000 barn på denne ene dagen.

Alle skal få
Som en del av regjeringens seksualpremiss ble denne dagen etablert i bytte mot at man på andre dager ikke skulle sexe på jobben. «Ja vi ser jo at dette fungerer, ingen har sex på arbeidsplassen lenger og idag skal vi feire dette. Blir det barn av det betyr jo dette økte skatteinntekter så dette er topp stemning» sier politiker Signe Hyttevaag Navværsætter. Regjeringen regner med at det vil produseres over 9850 barn som følge av denne koselige dagen. Dette er med andre ord virkelig ikke dagen man vil være arbeidsledig.

Hvordan skal du feire dagen? Skal du lage barn?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse