Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Norsk Reklamebyrå har innført betalt ONANI-pause i arbeidstiden

artikkelen fortsetter under annonsen

Her blir de betalt for å onanere på jobb!

Et Norsk firma (som velger å være anonyme) kan fortelle at de har hatt et prøveprosjekt, som i god Norsk ånd har pågått nå i over ti år. – Markedsføring krever kreativitet. En avslappet medarbeider er kreativ, sier sjefen.

Daglig leder er ikke mye sjenert i møte med avisen

De har lagt inn en onani-pause, som betyr at de legger inn en halvtimes betalt pause til rett og slett runking, hver dag for alle sine ansatte. Daglig leder (også hun velger å være anonym) hevder at dette har ført til at produktiviteten har økt betraktelig på arbeidsplassen. Samtidig har sykefraværet falt helt, så godt som bort.

artikkelen fortsetter under annonsen

Helsefremmende tiltak

– Dette kommer av den helsefremmende effekten onani, gir til både kropp og sjel, forteller hun: – Det frigjøres så mye endorfiner at kreativiteten blomstrer …og humør og stemning i bedriften er skyhøy. Ingen snakker om det, men alle vet og flirer av det, forteller hun:

– Vi har tilrettelagt med egne rom i tilknytning til garderoben, der de ansatte kan trekke seg tilbake på for å nyte denne pausen i fred og fordragelighet. Disse rommene er forholdsvis enkelt innredet, med en massasjestol, et lite bord med dertil egnet litteratur, fuktighetskrem, glid og tørkepapir, samt et godt utvalg av masturbatorer og vibratorer og en 75-tommers skjerm på veggen, hvor man kan velge digitalt i nesten tusentalls filmer som neppe noen gang vil vinne en Oscarpris, ler hun.

– Selv jobber jeg best uten truser, forteller hun.

Arbeidsulykker også ned

I tillegg nevner HMS-ansvarlig ved bedriften at antall arbeidsulykker har falt med 95% og at de eldste mannlige ansatte har fått en betydelig lavere forekomst av prostataproblemer enn gjennomsnittet av befolkningen. Selvsagt har jeg ikke tallbevis, men en rimelig godt følelese på dette, bedyrer han.

Nå som dette har kommet ut på folkemunne, hevder daglig leder at antall søknader om ledige stillinger i bedriften har eksplodert, og det flommer inn søkere av alle tre kjønn.

– Det beste er… ,avslutter hun med et bredt smil: – at vi har ikke hatt et eneste tilfelle av rapportert uønsket seksuell oppmerksomhet mot noen ansatte her etter at vi innførte denne forløsningen.

…hvorpå hun igjen rusher ut i en travel hverdag!

 

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse