Norges mest seriøse nyhetside

annonse

John Arne Riise lager nytt VM-studio

artikkelen fortsetter under annonsen

Under hele VM skal John Arne Riise ha eget VM-studio for Betsson

Det var han selv som tok kontakt med Betsson og spurte om de var interessert i å ha et eget VM-studio under VM. Betsson var veldig positive til idéen og det ble jobbet hardt for å ha alt klart til selve åpningskampen.

Hvorfor skulle akkurat Riise delta her?

artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er uten tvil på grunn av hans lange karriere, med blant annet 110 landskamper for Norge og lang fartstid for Liverpool, sier markedssjefen i Betsson Norge, Erik Jensen og mener at Riise vil tilføre noe nytt og unikt. Han synes også det er bra at John Arne nå flytter til Malta.

– Det finnes ingen i Norge som kan måle seg med den spillerkarrieren John Arne har hatt. Da han tok kontakt med oss fordi han ønsket å lage sitt eget VM-show …måtte vi bare få det til, sier Jensen.

Riise er ikke alene!

Med seg på laget har han stand up-komiker Rasmus Wold og fotballnerden Lars Sivertsen. Rasmus Wold fikk sitt gjennombrudd under Lattergalla 2016, hvor han opptrådde sammen med blant annet Otto Jespersen og Jon Niklas Rønning.  Han har spilt i Thomas Gjertsens TV-serie “Helt Perfekt” – sesong 2 og i NRK sin monstersuksess “Lilyhammer” – sesong 1.

Lars Sivertsen er skribent og har siden januar 2018 vært aktiv på Betsson sin blogg, hvor han leverer kvalitetsinnlegg om odds i Premiere League hver uke. For Sivertsen er det viktig å formidle den entusiasmen han selv kjenner for fotballen. Det er også Sivertsen som skal være programleder i studio.

– Vi er svært ulike personligheter, men vi har det til felles at vi elsker fotball. Jeg har spillererfaringen, mens Lars har nerde-kunnskapen, som jeg ikke er så god på. Jeg tror godt vi kan komme i noen hete diskusjoner. Da blir det Rasmus sin oppgave å holde styr på oss, ler John Arne Riise i en kommentar til Betsson.

Sivertsen kommer opprinnelig fra Jæren. Hans favorittlag, da han var liten, var selvfølgelig Bryne. I dag bor Sivertsen i England, hvor han blant annet har jobbet for TV2 som fotballreporter …og i TV2 sitt Premiere League-studio. Dette blir hans comeback på skjermen, og han stiller så godt forberedt som bare han kan.

– Så langt har jeg brukt vanvittig mange timer på å forberede meg. Jeg er så heldig at jeg får lov til å leve av dette. For meg er det morsommere med fotball, dess mer jeg vet om spillerne. Det er disse kunnskapene jeg håper å kunne dele med seerne på en morsom og spennende måte, forteller Sivertsen til Betsson.

Omdiskutert samarbeid

John Arne Riise sitt samarbeid med Betsson har vært diskutert opp og ned i styre og stell. Norsk Tipping protesterte heftig mot at John Arne Riise frontet Betsson som fotballspiller på et Norsk lag. I Norge har nemlig Norsk Tipping monopol på pengespill og tipping, så dette gikk stikk i mot deres retningslinjer. Det var en hard og lang kamp, men til slutt endte Riise opp som ambassadør for Betsson likevel. I januar 2018 signerte han en ny 2års-kontrakt med Betsson …hvilket både han og selskapet var enormt fornøyd med.

– Jeg er opptatt av å jobbe med de som jobber hardt og har det gøy. Det er kult å gå litt mot strømmen. Det visste jeg Betsson kom til, da jeg signerte med dem for fem år siden. Jeg har møtt så utrolig mange flinke folk …og alt vi jobber for, gjør vi sammen som et lag. Betsson er som en stor familie hvor vi tar vare på hverandre, avslutter Riise til i intervju med Hegnar Media.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse