Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Jon-Martin (28 år) opplevde regn hver dag i ferien i 3uker!

artikkelen fortsetter under annonsen

Opplevde 3 uker med regn!

Jon-Martin Kolle fra Oslo har de siste 7 årene jobbet alle dager. I sin jobb som billettkontrolør på trikken har han jobbet samtlige dager året igjennom for å kunne ta vare på sin mor som sliter med vonde kne. Når han for første gang på 7 år skulle ha ferie opplevde han regn hver bidige dag gjennom hele ferien.

Festival og sydentur
Jon-Martin hadde mange planer for sin etterlengtete ferie. Han skulle på musikkfestival i Seljord for deretter å nyte 1 uke på Kreta. Allerede første dag en kom pøsregnet. «Det var så vidt jeg klarte å kjøre til Seljord grunnet ekstremt regnvær» forteller Jon-Martin fortvilet og viser bildet han tok av regnværet fra bilen.

Så ingenting på veien: Jon-Martin så absolutt ingenting på sin første feriedag når han skulle kjøre til Seljord fra Oslo. Han brukte 5 timer på turen som normalt sett skal ta 2 timer

artikkelen fortsetter under annonsen

Regnet på festivalen
Når Jon-Martin endelig ankom musikkfestivalen startet 3 dager med full pinne regn. «Det regnet dag og natt og teltet var konstant vått» forteller Jon-Martin. «Jeg sov ikke på 3 dager og fikk en voldom forkjølelse som fortsatt er der 2 uker senere» sier han videre. Han viser oss flere bilder fra ferien som alle viser regn, regn og atter regn. «Neste år blir det ikke ferie i det hele tatt» sier den tydelige fortvilede Oslo-gutten.
Fullt regn-kaos hver dag: Slik så det ut hver eneste dag på festivalen som liksom skulle være årets høydepunkt. I tillegg til massivt regn ble det selvfølgelig også satt nye rekorder i vindstyrke hver dag. Gratulerer til meg» sier en oppgitt Jon-Martin.

Dro forkjølet til syden
Etter festivalen dro Jon-Martin til Kreta for å være sikker på litt sol og varme. «Jeg gledet meg til å dra til Kreta selv om jeg var forkjølet» sier Jon-Martin. Imidlertid ville tilfeldighetene det slik at det denne uken var tidenes uvær på Kreta med akkurat det samme været han opplevde i Seljord. «Jeg ble liggende syk på hotelrommet hele tiden og klarte bare å spise suppe» forteller han.

Eneste bildet fra Kreta: Dette er det eneste bildet Jon-Martin fikk fra sin ferie på Kreta. «Jeg gleder meg bare å komme tilbake på jobb igjen» sier han.

Jon-Martin har nå pådratt seg en sterk forkjølelse som ikke vil slippe taket. Han går på sterke medisiner og er foreløbig sykemeldt i 2 uker. «Med min flaks blir det sikkert tropevarme og sol de neste 2 ukene ettersom jeg ligger dødssyk i en liten leilighet uten air-condition» avslutter den uheldige gutten fra Oslo.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse