Jon-Martin (28 år) opplevde regn hver dag i ferien i 3uker!

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Opplevde 3 uker med regn!

Jon-Martin Kolle fra Oslo har de siste 7 årene jobbet alle dager. I sin jobb som billettkontrolør på trikken har han jobbet samtlige dager året igjennom for å kunne ta vare på sin mor som sliter med vonde kne. Når han for første gang på 7 år skulle ha ferie opplevde han regn hver bidige dag gjennom hele ferien.

Festival og sydentur
Jon-Martin hadde mange planer for sin etterlengtete ferie. Han skulle på musikkfestival i Seljord for deretter å nyte 1 uke på Kreta. Allerede første dag en kom pøsregnet. “Det var så vidt jeg klarte å kjøre til Seljord grunnet ekstremt regnvær” forteller Jon-Martin fortvilet og viser bildet han tok av regnværet fra bilen.

Så ingenting på veien: Jon-Martin så absolutt ingenting på sin første feriedag når han skulle kjøre til Seljord fra Oslo. Han brukte 5 timer på turen som normalt sett skal ta 2 timer

Regnet på festivalen
Når Jon-Martin endelig ankom musikkfestivalen startet 3 dager med full pinne regn. “Det regnet dag og natt og teltet var konstant vått” forteller Jon-Martin. “Jeg sov ikke på 3 dager og fikk en voldom forkjølelse som fortsatt er der 2 uker senere” sier han videre. Han viser oss flere bilder fra ferien som alle viser regn, regn og atter regn. “Neste år blir det ikke ferie i det hele tatt” sier den tydelige fortvilede Oslo-gutten.
Fullt regn-kaos hver dag: Slik så det ut hver eneste dag på festivalen som liksom skulle være årets høydepunkt. I tillegg til massivt regn ble det selvfølgelig også satt nye rekorder i vindstyrke hver dag. Gratulerer til meg” sier en oppgitt Jon-Martin.

Dro forkjølet til syden
Etter festivalen dro Jon-Martin til Kreta for å være sikker på litt sol og varme. “Jeg gledet meg til å dra til Kreta selv om jeg var forkjølet” sier Jon-Martin. Imidlertid ville tilfeldighetene det slik at det denne uken var tidenes uvær på Kreta med akkurat det samme været han opplevde i Seljord. “Jeg ble liggende syk på hotelrommet hele tiden og klarte bare å spise suppe” forteller han.

Eneste bildet fra Kreta: Dette er det eneste bildet Jon-Martin fikk fra sin ferie på Kreta. “Jeg gleder meg bare å komme tilbake på jobb igjen” sier han.

Jon-Martin har nå pådratt seg en sterk forkjølelse som ikke vil slippe taket. Han går på sterke medisiner og er foreløbig sykemeldt i 2 uker. “Med min flaks blir det sikkert tropevarme og sol de neste 2 ukene ettersom jeg ligger dødssyk i en liten leilighet uten air-condition” avslutter den uheldige gutten fra Oslo.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro