SISTE NYTT: Folk som pynter tidlig til jul har store psykiske problemer!


Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Har du pyntet til jul?

I en nylig publisert forskningsrapport fra Statens senter for mellommenneskelige relasjoner (SSMR) er det konkludert med 100% sikkerhet at de som pynter til jul allerede i november har en svært skjør og dårlig mental helse. “Vi ser at de som knoter med julenisser og julemusikk allerede i november sliter med store psykiske problemer” sier den anerkjente sjefsforskeren Albert J. Ulerud-Hansen.

Bruker jul som lykkepille
I rapporten som er lansert i over 8232 land konkluderes det med at jul og julestemning fungerer som en lykkepille for de med depresjoner og tungsinn. Rapporten viser videre at de som pynter til jul i november oftere gråter enn de som på normal måte starter julefeiringen i starten av desember. I tillegg er de også svært problemorienterte og havner ofte i konflikter.

Bilderesultat for christmas tree woman

Her er det noen som sliter: I dette huset like ved Kløfta bor en dame med navn Anne Krusse Løtter Bø. Hun innrømmer at hun pynter til jul allerede i november rett og slett for å forebygge en sterk depresjon. “Jeg har pyntet og spist julemarsipan siden september jeg” sier hun mens hun gråter

LES OGSÅ: Ribbe kan være livsfarlig!

Smeller i bakken i januar
Den samme rapporten forteller også om en grusom januar og februar for de som pynter tidlig til jul. “Vi ser at 96% av de som pynter latterlig tidlig til jul smeller i en vegg av depresjon, tungsinn og galskap i januar” sier forskeren. Han anbefaler disse mentalt forstyrrende menneskene og drikke mye alkohol og unngå frisk luft og sollys for å slippe den verste depresjonen. “Alkohol er både angstdempende og godt for psyken generelt” avslutter den prisvinnende forskeren.

Når starter du julen? I desember som normale mennesker eller i november som psykotiske crazy people?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Mer moro

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!