Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Folk som pynter tidlig til jul har store psykiske problemer!

artikkelen fortsetter under annonsen

Har du pyntet til jul?

I en nylig publisert forskningsrapport fra Statens senter for mellommenneskelige relasjoner (SSMR) er det konkludert med 100% sikkerhet at de som pynter til jul allerede i november har en svært skjør og dårlig mental helse. «Vi ser at de som knoter med julenisser og julemusikk allerede i november sliter med store psykiske problemer» sier den anerkjente sjefsforskeren Albert J. Ulerud-Hansen.

Bruker jul som lykkepille
I rapporten som er lansert i over 8232 land konkluderes det med at jul og julestemning fungerer som en lykkepille for de med depresjoner og tungsinn. Rapporten viser videre at de som pynter til jul i november oftere gråter enn de som på normal måte starter julefeiringen i starten av desember. I tillegg er de også svært problemorienterte og havner ofte i konflikter.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for christmas tree woman

Her er det noen som sliter: I dette huset like ved Kløfta bor en dame med navn Anne Krusse Løtter Bø. Hun innrømmer at hun pynter til jul allerede i november rett og slett for å forebygge en sterk depresjon. «Jeg har pyntet og spist julemarsipan siden september jeg» sier hun mens hun gråter

LES OGSÅ: Ribbe kan være livsfarlig!

Smeller i bakken i januar
Den samme rapporten forteller også om en grusom januar og februar for de som pynter tidlig til jul. «Vi ser at 96% av de som pynter latterlig tidlig til jul smeller i en vegg av depresjon, tungsinn og galskap i januar» sier forskeren. Han anbefaler disse mentalt forstyrrende menneskene og drikke mye alkohol og unngå frisk luft og sollys for å slippe den verste depresjonen. «Alkohol er både angstdempende og godt for psyken generelt» avslutter den prisvinnende forskeren.

Når starter du julen? I desember som normale mennesker eller i november som psykotiske crazy people?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse