Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Julebord-skandale: Direktør kastet opp inn i munnen på ansatte!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Ment som en spøk» sier direktøren

På årets julebord til Harstad Dekk og Kebab AS ble direktøren langt over gjennomsnittet full. «Han (direktøren) startet å drikke klokken 1330 på jobben og var allerede overstadig beruset kl 1620″ forteller en av de ansatte som opplevde å få munnen full av direktørens oppkast.

«Var bare en spøk» sier direktøren
Direktøren i selskapet ønsker å forbli anonym, men heter Jørgen Bassmer Halvorsen og bor sammen med Roy-Rune. «Ja, men vi er bare venner, ikke homoer» forsikrer direktøren. Han sier at påfunnet om å kaste opp i munnen på de ansatte bare var ment som tull. «Jeg kan se i etterkant at det kanskje ikke var så gøy for andre enn meg» sier han.
Bilderesultat for drunk christmas party
Sovnet etterhvert: Direktøren i Harstad Dekk og Kebab AS sovnet etter å ha kastet opp i munnen på ansatte, som han mente hadde fått for mye lønn. «Jeg angrer litt, men ikke kjempemasse» sier direktøren 

artikkelen fortsetter under annonsen

Betaler jo lønna deres
Direktøren er allikevel ikke så veldig lei seg. Han forteller om late ansatte som lurer seg unna året rundt. «Ja, Merethe i resepsjonen har vært borte nærmest 2 ganger i uka året rundt, så litt oppkast fra han som betaler den ufortjente lønnen hennes bør hun tåle» sier han.

Hva mener du? Bør det aksepteres at direktører kaster opp i munnen på ansatte? Si din mening i kommentarfeltet på en annen side.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse