Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Julebordet resulterte i 2 skilsmisser, 16 anmeldelser og 4 oppsigelser!

artikkelen fortsetter under annonsen

Daglig leder sier at han angrer ingen ting!

Selskapet, som holder til på Østlandet, ber tynt om at vi ikke nevner firma. Daglig leder innrømmer gjerne at de sannsynligvis har satt ny verdensrekord i julebordfyll og sky-høy harry-faktor. Selskapet gjør det godt innenfor entreprenørbransjen. Men nå ser det ut til at man må gjøre en del nyansettelser, da «tidenes julebord» endte i utroskap, slåsskamper og masseoppsigelser.

– Vi valgte offentlig kommunikasjon til festlokalet. Det var et dårlig valg, innrømmer arrangementsansvarlig.

Daglig leder er selv anmeldt for grov vold mot styrelederen, mens styrelederen på sin side nå med all sannsynlighet må gjennom en opprivende skilsmisse, etter at han åpenlyst hadde sex med selskapets regnskapsansvarlig …som er 30 år yngre!

artikkelen fortsetter under annonsen

Kom fort ut av kontroll

En av de ansatte forteller om vanvittige episoder; – Det som skulle være middag, taler og noe godt drikke, utviklet seg til å bli en regulær mat-krig der alt fra pinnekjøtt til ribbefett og tyttebær ble kastet mellom bordene, forteller en tidligere ansatt.

– Det ble servert varmt ribbe og lunken pikk i toern, sier en tidligere ansatt.

Han fikk avskjed på stedet, etter at han slo salgssjefen i ansiktet med en grøtsleiv. Dette på grunn av at samme person hadde kastet kålrabistappe og fire lunkne mandelpoteter på ham.

– Jeg overreagerte nok noe, men kålrabistappa traff meg i øyet, og jeg er laktoseintolerant, forteller han oppgitt.

Videre forteller han at han har valgt å gå til søksmål mot bedriften, for det han omtaler som urettmessig oppsigelse. – En grøtsleiv er da ikke noe i forhold til hele 4 mandelpoteter og kålrabistappe med melk og meierismør, mener han.

Hornorkesteret kom uanmeldt. Det var visstnok da det hele gikk over styr.

Han forteller avslutningsvis at hele selskapet var mer eller mindre «sylta» allerede kl 17.10. Han tok også bilder fra festen for å kunne bevise omfanget av kaoset i retten.

– Det var helt vilt. DAmer langt over esteisk sperregrense tok av seg BHen og ledelsen kledde seg i dameundertøy, sier han. Han er tydelig fortsatt preget av helgens hendelser. Når vi spør om hva han mener med «estetisk sperregrense», begynner han bare å gråte.

Dette bildet er tatt kl 17.30: Allerede da var julebordet fullstendig ute av kontroll.

Styreleder fikk juling – Hadde deretter sex med ansatt

– Styreleder var en av de desidert fulleste på festen og fikk virkelig ødelagt en del for seg selv denne kvelden, forteller en av de ansatte.

Etter en del stygge kommentarer rettet mot daglig leder, endte med at han slo ned styreleder mens han lo. Styrelederen sovnet deretter relativt raskt, og våknet en time senere …fullere enn noen gang. På dette tidspunktet var også en kvinnelig medarbeider blitt mildt sagt veldig full. Den unge kvinnen og styrets leder innledet en sex-aktivitet midt blant festens andre deltagere. Flere av de ansatte tok bilder og sendte til han kone …som i løpet av 20 minutter dukket opp på festen i morgenkåpe. Hun var mildt sagt rasende og krevde skilsmisse.

– At flere av de fulle festdeltagerne lo seg skakke av den sinte damen i morgenkåpe gjorde på ingen ikke saken bedre, sier en festdeltaker.

– Vi hadde det bare ufattelig morsomt. Synd at noen må slutte og skille seg, er en kommentar til det de tidligere ansatte kaller en vanvittig fyllefest!

AKKURAT NÅ: Tre drept med motorsag og øks!

Tar etterspillet med ro

Etterdønningene av dett hundreårets julebord tar daglig leder med knusende ro og kommenterer; – Neida! Dette kommer vi fort over. Et par-tre rettsaker og noen skilsmisser så er vi tilbake til hverdagen …der vi tjener godt med penger og har en rekke fornøyde kunder, sier han.

Og neste års julebord?

– Ja! Klart vi skal ha julebord neste år også, ler han; – Bare husk å ta med styrthjelm, kondomer, knebesyttere og boksehansker!

Det har ikke lyktes oss å få noen kommentar fra styreleder, da han sitter opptatt i samtale med konfliktrådet …sammen med sin ex-kone.

Bildene fra nachspielet var ikke pene!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse