Hege fra Oslo lei av pelsmaset. “Jeg blåser vel i om en rev dør, slik er livet”“Folk må slutte å sutre om pels!”

Hege Revstad fra Greverud like utenfor Oslo følger med på pelsdebatten som florerer i norske og utenlanske medier. Hun er rimelig spissformulert i sine uttalelser og mener folk nå må slutte å mase om et klesplagg med den funksjonen at det varmer godt. “Vi kan jo velge å fryse eller å ta hensyn til at en av millioner av rever må dø liksom. For min del er valget enkelt så lenge jeg har råd til pels” sier hun

Forstår at hun provoserer
Hege jobber som modell og har god råd. Hun eier flere pelsfrakker og har på ingen måte noen problem med at dyr må dø for at hun skal holde varmen på en eksklusiv måte i et av verdens rikeste land. “Nei, folk spiser pølser og frokostblandinger med begge hender og da er det liksom ikke snakk om at dyr har ofret livet?” påpeker hun. Hun mener de som klager høyest egentlig er misunnelige for at de ikke har råd til å ha mink eller rev på kroppen. “At jeg skal ha dårlig samvittighet for at jeg har råd til dyre pelsklær blir bare for dumt og patetisk. Det verste jeg vet er misunnelige jenter” sier Hege.
Bilderesultat for 裸 ダウン コート
Lei av pelsmas: Hege Revstad fra Oslo er drittlei maset om at hun ikke bør kle seg i døde dyr. “Dyrene var døde lenge før de ble pels” sier hun og gir samtidig et spark til dobbelmoralistene som spiser kjøtt, men ikke går i pels.

Jobber mest i utlandet
I jobben som undertøysmodell møter ofte Hege det hun omtaler som “pelsfanatikere” og det har vært et par ubehagelige episoder. “Det har skjedd flere ganger at andre jenter som ønsker oppmerksomhet begynner å mase om pelsen jeg har på meg” forteller hun. “Det er egentlig bare morsomt og motiverer meg faktisk til å bruke pels enda mer. De skal selvfølgelig ikke bestemme hva jeg skal ha på meg. De kan passe på seg selv først” sier hun. Hege forteller at hun tilsammen har 6-7 pelskåper som hun bruker på skift gjennom vintermånedene. “På sommeren kjøper jeg som regel bare noen pelsskjerf for å kunne pynte meg litt ekstra om jeg skal ut på byen” avslutter den blonde skjønnheten.

Synes du det er greit med pels eller bidrar det til å holde liv i en grusom bransje?

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro