Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Katinka (24) fra Latvia lurer Norske dumme og kåte menn for 70000 hver måned

Katinka og kjæresten Igor lever det gode liv grunnet naive og godtroende nordmenn. På gode måneder tjener Katinka enorme summer fra Norske menn som betaler for å blir sett og hørt og som drømmer om at kjærligheten de betaler for er ekte. Foreløpig har Katinka tjent nærmere èn million på Norske kåte menn

artikkelen fortsetter under annonsen

Norske menn er veldig dumme sier Katinka

Tross utallige advarsler og nyhetssaker i norske medier ser Norske menn ut til å nærmest være avhengig av å bli lurt av søte jenter på nettet. Latviske Katinka forteller om Norske menn med tilsynelatende mye penger og en naivitet som kun er forbeholdt nordmenn. «Det er nesten for lett. I samme øyeblikk som jeg viser litt underpupp kommer kredittkort og betalingsvilje opp i løpet av få sekunder» sier den søte internett-vertinnen om sine norske kunder.

Tjener 70 000 i måneden
Katinka er en av 17 såkalte chat-vertinner som 12 timer i døgnet sitter å prater med Norske menn på Internett. Med koselige ord og pirrende bilder betaler norske menn velvillig flere tusen kroner for en kontakt som i virkeligheten er preget av kapitalistiske interesser og alt annet enn den kjærligheten norske menn tror de mottar. «Jeg har aldri møtt en Norsk mann og det frister heller ikke» forteller Katinka og fortsetter; «Det har vært avtalt møter utallige ganger, men trikset her er å skylde på syke bestemødre eller blinde katter» sier hun. Når Katinka avlyser blir mennene skuffet, men mot alle odds foreslår de selv å betale for den blinde kattens operasjon (Som selvfølgelig ikke eksisterer). «Jeg hadde ingen anelse om at det var mulig å være så naiv, men heldigvis for meg er det veldig vanlig» smiler Katinka.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er katinka-ukraina-internett-dating-satire-eavisa-639x381.png

Tjener enorme summer: Katinka tjener enorme summer hver måned på dumme og kåte norske menn som håper på at Katinka skal komme til Norge å leve lykkelig i alle sine dager med dem. «Det er utrolig at menn betaler og tror at en slik internett-chat er noe ekte» sier hun lattermildt.

LES OGSÅ: Dette tenker vi under samleie

Gift med Igor
Selv om Katinka gir inntrykk av en forelskelse ovenfor flere norske menn flere ganger i uka er hun lykkelig gift med barndomskjæresten Igor. Igor driver en strippeklubb i Latvia og jobber innimellom som pengeinnkrever. Katinka forteller at hun ofte tar med chat-loggen hjem til mannen sin. De lager taco og ser på svarene de naive nordmennene kommer med. «Igor synes det å møte en norsk mann på nettet er som å vinne i lotto» forteller hun. Norske menn har snart betalt for hus, bil, ferier og pensjon for det Latviske paret. «Det utrolige er at det ikke stopper opp. Det kommer hele tiden til nye nordmenn som betaler store summer for tullete klisjèaktige samtaler på nettet» sier hun. Er du ikke redd for at en nordmann skal lese dette og stoppe innbetalingene? «Ha ha ha, nei etter at norske tv-kanaler laget dokumentar om dette og norske medier har advart mot dette er det allikevel nordmenn som kjører videre på med betalinger» sier hun. «Det virker som om en dyp utringning og et par hyggelige ord slår advarsler om at de blir lurt anyday» ler Katinka avslutningsvis.

LES OGSÅ: Menn som snorker er utro!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse