Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Kjent politiker var på HOREHUS uten tariffavtale og ingen godkjente sanitære forhold – Legger seg flat!

artikkelen fortsetter under annonsen

– Hadde jeg visst att de ikke hadde eget toalett for bevegelseshemmede hadde jeg blitt hjemme, forklarer han.

Den kjente politikeren Ståle Hjemmekjær ble sist helg funnet sterkt forkommen utenfor et leilighetsbygg i Oslo sentrum. Fortvilet og tissetrengt ble han brakt til Oslo legevakt for undersøkelse.

Hjemmekjær opplyser via sin talsmann at han tar saken svært alvorlig

Nå frykter legene mulige senskader i nyrer og urinveier. Hjemmekjær sine nyrer er tidligere svekket eller flere utskeielser ved moder-partiets landsmøte helgen før.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Neste gang jeg skal ut og kjøpe sex.., sier Hjemmekjær angrende; – …skal jeg bruke Stortingets taxikort. Da vet i alle fall Riksrevisjonen hvor jeg er. Å bli liggende sånn, kastet ut og pissatrengt i rennesteinen er ikke sunt enten du har på dress og slips eller det babykostymet med tissebleier som jeg brukte inne hos jentene.

– Ikke bare har jeg nesten litt vondt i nyra. Jeg har også hodepine og balle-spreng etter helgen på horehus uten skikkelige toalettfasiliteter, sier han.

I ettertid skulle det vise seg at stedet Hjemmekjær hadde vært på bare har selvstendig næringsdrivende prostituerte og dermed ingen LO-godkjent tariffavtale. Ved nærmere kontroll fra Politiets åstedsgranskere viser det seg også at stedet bare hadde herretoalett, og kun dametoalett til ansatte. Eget toalett-rom for bevegelseshemmede fantes ikke.

Torgeir Spissfiendtlig fra Stortingets Internrevisjon reagerer sterkt:
– Hjemmekjær burde forstått bedre, sier han; – Disse jentene har en 16-timers arbeidsdag som ligner veldig på et ansettelsesforhold. Dette er aldeles ikke greit at de skal være næringsdrivende! Da hjelper det ikke om månedslønnen er på over 2000,- kroner.

Ståle Hjemmekjær legger seg helt flat etter hendelsen,
og lover et tydelig opprop for tissetrengtes sak.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse