Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Kjent forsker: Slik skal jentenes sommerkropp se ut i år

artikkelen fortsetter under annonsen

Tynn og muskuløs

Årets trendforskere har sett på utviklingen i land Norge bør sammenligne seg med og funnet frem til hvordan kvinnens drømmekropp skal se ut når vi om noen få uker spaserer på Norske strender. Årets trend er veldig klar; i år skal du være særdeles tynn med store bryster. Store muskler hos jenter er også et alternativ som aksepteres.

Tynn midje, store pupper
Trendekspert Jan-Egil Ørstad sier jenter nå bør iverksette tiltak slik at de er rustet og forberedt for å møte sommeren med tynn midje og store bryster; «Ja i år er det viktig å følge med» sier han og fortsetter; «I år er det store forventninger til kvinnens sommerkropp i markedet og man risikerer fort å bli satt utenfor om man kommer vaggende på stranden med noen ekstra kilo» advarer han.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 3.jpg

Årets sommerkropp: I følge flere trendforskere er dette den perfekte sommerkroppen for 2024. «Tynn midje og store bryster, gjerne med muskler er det som skal til for å bli akseptert på stranden i år» sier trendforsker Jan-Egil Ørstad

Hengt ut i sosiale medier
Videre påpeker han viktigheten av å holde seg innenfor normen blant annet på grunn av den enorme effekten vi finner i sosiale medier. «Idag er det flere tusen personer som henger ut og rakker ned på overvektige kvinner med små bryster» sier han. Han anbefaler videre alle norske kvinner å gjøre det de kan for å slanke midjen og øke dashbordet. «Overvektige kvinner kan fint klare seg uten mat i flere uker om de drikker rikelig med vann. Bare der har man en løsning forran nesen sin om man bare tar seg sammen litt» avslutter den anerkjnte trendekseperten.

Hva mener du? Har du sommerkroppen klar og gleder deg til strandlivet?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse