Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Kjøpe sexdukke? Slik unngår du å kjøpe “katta i sekken”

artikkelen fortsetter under annonsen

I dag kan du få tak i meget avanserte sexdukker av høy kvalitet og det har sin pris, men er du virkelig uheldig så kjøper du en falsk dukke, eller “katta i sekken”.

– Slik ting er i dag så er det dessverre alt for lett å kjøpe en falsk dukke, sier daglig leder hos den erotiske nettbutikken Amor.no.

artikkelen fortsetter under annonsen

Han mener det er viktig å ta seg god tid til å finne riktig sexdukke, men at det er enda viktigere å kjøpe sexdukke fra en sertifisert forhandler.

– Mange kjøpere har klare kriterier for hvordan en sexdukke skal se ut. Vi synes det er bra at kundene er kravstore. De mest realistiske dukkene i dag ser utrolig ekte ut og vi har et stort utvalg.

Men de har en klar oppfordring. Velg riktig forhandler!

– Vi vet dessverre at det finnes mange falske dukker på markedet. Det kan være både privatpersoner og forhandlere som selger dette og noen ganger kan det være svært vanskelig å oppdage på forhånd. Bruk ikke bare tid på å finne rett dukke, men pass på at du velger rett forhandler så du gjør et trygt kjøp. Hos Amor.no har vi sertifikat til alle sexdukker og vi samarbeider tett med verdensledende produsenter.

sexnettbutikk

Er sexdukker billigere å kjøpe i utlandet?

Du kan selvfølgelige selv bestille en sexdukke fra utlandet, men da blir det ofte ekstrautgifter som moms og toll, i tillegg kan pakken få skader underveis. Vi har dessverre sett det noen ganger da sexdukker ofte kommer helt fra Kina. Hvis uhellet er ute så kan det være greit å ha handlet hos en profesjonell aktør som garanterer for leveringen. Og for øvrig så garanterer vi for høy kvalitet på produktet i tillegg til anonym levering.

Ikke en gang sjåføren vet hva pakken inneholder eller hvor pakken opprinnelig kommer fra, da vi vet at anonymitet og diskresjon er viktig for mange

Kvalitet koster, men er det verdt det?

– Ja, for mange er dette en investering i glede som du kan ha i mange år og vi stiller selvfølgelig opp om det skulle oppstå problemer. Med andre ord, det skal være trygt og helt anonymt å kjøpe sexdukke hos oss, sier daglig leder hos Amor.no.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse