Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Knut og Mathias drar på byen hver lørdag for å sloss

artikkelen fortsetter under annonsen

Sier de føler seg som konger

De fleste av oss foretrekker en bytur med venner, der man koser seg, danser og spiser god mat. For andre, derimot handler det om å drikke seg til mot …slik at man er mest mulig uredd når man havner i en slåsskamp. Knut og Mathias fra Sandefjord er to av sistnevnte og er ikke redd for å innrømme at de nok har det mange mener er særdeles primitiv holdning.

Drikker hver helg

artikkelen fortsetter under annonsen

Knut og Mathias er begge oppvokst i Sandefjord og kommer fra normale oppvekstvilkår. Allikevel har de den senere tid skapt frykt og uhygge nattestid i både Oslo og Sandefjord for andre besøkende.

– Drar du på byen nattestid bør du regne med litt blind vold, sier Mathias. Han og kameraten Knut har de siste 2 årene drukket hver helg.

– Vi starter med 15-20 øl på vorspiel før vi drar til byen, forteller Knut. På byen vandrer de rundt og smådytter stort sett alle de ser, i håp om at noen av disse skal respondere.

– I det øyeblikket de ser feil på oss eller dytter tilbake smeller jeg til, sier Mathias. Han har sjelden slått fullstendig uten mål og mening, men innrømmer at det kan ha skjedd.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er blind-vold.jpg

Insisterte på bar overkropp: På spørsmål om vi kunne få tatt et bilde insisterte både Knut og Mathias på at de skulle posere i bar overkropp. Dette ble resultatet.

Føler seg konger

På spørsmål om hvorfor de holder på slik svarer de begge at det får de til å føle seg som konger.

– Vi trener vekter hver dag, sier Knut mens Mathias supplerer; – I tillegg sparrer vi og ser på slåssefilmer på YouTube.

– På denne måten er vi blitt helt rå til å sloss. Blir vi skikkelig gira …så hjelper vi hverandre og onanerer vi litt sammen også, innrømmer de.

– Har dere noen forståelse for at mange vil mene at deres holdninger er både skremmende og litt trist?, spør vi.

– Hvis noen mener noe om oss kan de si det til ansiktet vårt så skal vi sørge for at ansiktet deres forsvinner, får vi unisont tilbake. På dette tidspunktet begynte stemningen å bli litt amper og vi bestemmer oss for å avslutte intervjuet.

På vei ut avslutter Mathias med følgende; – Hvis dere skriver noe dumt om oss så knekker vi fingra deres! Han fortsetter; – Dere virker veldig homsete og pinglete …og det verste vi vet er homsete pingler.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse