Norges mest seriøse nyhetside

annonse

NY SJOKKERENDE STUDIE: Toalettpapir er den verste kreftfellen

artikkelen fortsetter under annonsen

Advarer mot toalettpapir som kreftfremkallende

Etter at det denne uken ble offentliggjort at verdens helse organisasjon advarte mot rødt kjøtt og bacon har det nå dukket opp konsumvarer som skal være enda verre enn det røde kjøttet og de gyllene fettstrimlene. De fleste av oss benytter produktet daglig. Toalettpapir kommer nå opp på førsteplassen over det produktet som er desidert mest kreftfremkallene. I tillegg advares det også mot en rekke andre produkter.

Bruk alternativer til dopapir
Leder for forskningsgruppen Fred F. Stone sier at de nå anbefaler alle hustander om å ekskludere toalettpapir fra hjemmet. «Vi anbefaler å heller benytte seg av håndklær, gamle sokker eller putevar når man skal rengjøre de intime områdene etter et toalettbesøk» sier han. «Alternativt er det også en bedre løsning å dusje seg ren etter dobesøket» supplerer han. Han er sjokkert over at forskere ikke har funnet ut dette tidligere. «Her prates det om at rødt kjøtt og bacon er kreftfremkallende, mens de virkelige farene ligger i papiret som vi daglig helt ukritisk gnir inn mot kroppsåpninger og nesebor«sier han

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er A-sad-man-with-IBS-symptoms-looking-at-toilet-paper.jpg

Dropper dopapir umiddelbart: Tormod Doruant fra Porsgrunn sier han umiddelbart droppet dopapir etter at Eavisa viste han forskningsrapporten som viser at det vanlige papiret fremkaller kreft hos de aller fleste. Han og familien benytter nå gamle grytekluter, avispapir eller gress fra egen plen som er økologisk.

Flere produkter er verre enn bacon
I tillegg kan sjefsforskeren informere om en rekke andre produkter man relativt umiddelbart bør fjerne fra det daglige forbruket; «I tillegg til toalettpapir har vi også funnet sterke kreftfremkallende midler i vaskepulver, shampoo, bilseter og ikke minst hos hunder» forteller han. Han anbefaler derfor at samtlige mennesker med hund, bil, hår eller klær gjennomfører en ekstra sjekk hos legen sin umiddelbart da faren for kreft hos disse gruppene er overhengende. «Vi jobber nå med å sjekke ut om også vann, luft og små kattunger kan være fulle av kreftmidler» avslutter sjefsforskeren.

Synes du det blir mye advarsler og skremselspropaganda i norske medier. Si hvilke varer du mener er kreftfremkallende i kommentarfeltet under.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse