Krever bedre informasjon om forskjellen på vaffel og pannekakerøre!

Rasende forbruker krever svar!

Hvorfor er det ingen som kan ta ansvar for hvilke forskjeller det er på vaffel og pannekakerøre?» Raset Torild Galstad fra Trøgstad i indre Østfold. Hun er både fortvilet og frustrert over mangelen på informasjon rundt oppskriftene til de populære bakevarene.

Hvem har ansvaret?
Hun er først og fremst ute etter å få klarlagt hvem som sitter med ansvaret for at den nødvendige informasjonen er totalt fraværende i det Norske mediebilde. «Det er grusomt å by på vafler når man står med følelsen av at man like gjerne kan kalle det pannekaker» sier Torild oppgitt. Hun engasjerer seg stort i sosiale medier og kommenterer på stort sett alt som finnes av bakegrupper for å skape engasjement. «Ingen responderer,» forteller hun. Videre kan Torild fortelle at hun nå har kontaktet en rekke aviser slik at andre frustrerte vaffel og pannekake-bakere ser at de ikke er alene.

Forbannet på manglende informasjon: «Hvem i all verden har ansvaret for at vi som forbrukere skal kunne vite forskjell på vaffel og pannekakerøre?» Spør Toril Galstad fra Trøgstad. Hun jobber nå aktivt i sosiale medier for å kartlegge forskjellene på de to bakevarene.

Kake og middag, fullstendig galskap!
«Det finnes ingen andre bakevarer som opplever den samme forvirrede situasjonen som vaffel og pannekake-røre» sier Torild. Hun har kontaktet en rekke instanser de siste ukene. «Opplysningskontoret for melk, hvetebakst,kylling, egg og gjær er kontakten, men ikke èn eneste informasjonskonsulent har brydd seg med å sende svar slik at forskjellene på disse to bakevarene blir offentlig kjent» freser hun tydelig frustrert før hun fortsetter; «En annen ting er at tross identisk smak og oppskrift (?) blir den ene kalt kake mens den andre blir kalt middag?! Det henger rett og slett ikke på grep» avslutter Torild. Hun påpeker at hun også engasjerer seg i andre viktige saker på nettet. Hun er for eksempel medlem i Facebook-gruppen «For oss som klager på fullstendig tullete ting i sosiale medier og fyrer oss opp fullstendig uten grunn» og «La musen på Kjelsåstoppen leve».

Vis ansvar. Del saken på facebook

LES OGSÅ: 12 tegn på at du er sammen med en skikkelig drittkjærring!
LES OGSÅ: Skulle forstørre penis. Fikk mye mindre penis
LES OGSÅ: Her finner du drømmemannen!
LES OGSÅ: Se morsomme bildeserier her
LES OGSÅ: Verdens verste parfoto
LES OGSÅ: Bildene som beviser at hunder er drittsekker
LES OGSÅ: Kjempetjukk man prøvde å løpe fra Mcdonaldsregningen – Klarte ikke

This post is also available in: Norsk bokmål

Siste artikler

POPULÆRE ARTIKLER

Utrolig men sant

This post is also available in: Norsk bokmål