SISTE NYTT: Endelig har ekspertene funnet svaret: Slik slipper du unna fyllesykenSe her hvordan du unngår å være syk dagen derpå!

Etter mange ti-år med hodepine, kvalme og angst har omsider alle eksperter blitt enige. Kuren for å unngå alle former for fyllesyke er litt avansert, men når alle ekspertene er enige er det absolutt verdt det. Kuren ble oppdaget av en tysk professor som deretter inviterte hele 803 andre eksperter som kunne bekrefte den oppsiktvekkende og ikke minst effektive fremgangsmåten for å unngå tømmermenn.

Slik slipper du fyllesyken
I løpet av de siste 11 årene har den tyske professoren studert alkoholens virkemåter og hvordan mennesker reagerer på det giftige gledes-stoffet. Forrige onsdag kom det store gjennombruddet og den optimale fremgangsmåten kunne presenteres til stor glede for de som repeterende nyter de edle dråpene. Fremgangsmåten koster ingenting, men kan virke noe avansert så følg derfor godt med og les nøye:

Gratis fotoer av SykEndelig slutt: Nå er det sikre kuren for å unngå fyllesyken endelig kommet. Oppskriften finner du under:

1. Innkjøp av alkohol er det første steget. Dropp det. Ikke kjøp alkoholen. Kjøp heller ostepop eller bamsemums med klorsmak

2. Gni jorbær og meitemark inn i øye-eplet 8 ganger i døgnet mens du skriker alt du kan! Deretter gråter du mens du dusjer med klær og helt nye sko

3. Begynn med miming og strikk en ulltruse til mammaen din. Klapp til pappaen din for manglende tilstedeværelse når du vokste opp

4. Legg deg og sov naken, men med votter og pannebånd og les ALT om kjernekraftverk i Halden

5. Stå opp og merk den store forskjellen. Vi kan garantere at du ikke er fyllesyk!

Du er nå garantert å unngå den grusomme dagen-derpå-følelsen og kan ta kontakt med venner og familie uten å være redd for å dø. Lykke til!


PS: Du kan også fortsette å søke på nettet etter andre kurer, men ingen er like effektiv som denne. Av andre kurer så er det veldig populært å spise pærer FØR man drikker, men det er kun denne uken. Neste uke kan det godt hende at det beste tipset er å onanere uten hender. Lykke til med det også!

Del de gode tipsene med noen som drikker en del…

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro