Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Kurt Jarle er overbevist om at julenissen finnes – Har brukt 13 millioner !

artikkelen fortsetter under annonsen

Er sikker på at julenissen bor på Grønland

Kurt Jarle Spærgost (63) har brukt de siste 50 årene av sitt liv på å bevise at julenissen er ekte.
– Julenissen er ingen fantasifigur! Han bor god skjult på Grønland, sier han.
Lørdag reiser han til Nuuk for å lete videre.

Dette bildet fra hans egen blogg mener Kurt Jarle Spærgost at er beviser gode nok for å lete videre i 50 år.

Er ikke sinnsyk, bare nissegal

Kurt Jarle Spærgost har helt siden han var 13 år lest, blogget, skrevet og reist verden rundt for å bevise at julenissen ikke er noen fantasifigur. Han vet at mange mener at han er gal, men han insisterer på at hans livsoppgave er å bevise nissens eksistens.

– Jeg har vært i Canada, på Japan og i flere andre steder. Jeg har til og med vært nede i gruvegangene på Nordpolen for å lete etter han, forteller han og fortsetter; – Alt tyder på at Julenissen eksisterer og fortsatt bor godt gjemt noen få tusen mil fra Nuuk på Grønland, higer han.

artikkelen fortsetter under annonsen
– Jeg er klar over at mange mener jeg tar feil, men nissen bor på Grønland og det beviser jeg hvert øyeblikk, jubler Kurt Jarle . Nå reiser han snart til Grønland for å lete videre, og håper å komme hjem med selfie og autograf.

Kostbar oppgave

Siden prosjektstart har Knut Magne lett verden rundt etter bevis i ekte Indiana Jones-stil, og har brukt betydelige summer på diverse ekspedisjoner.

– Jeg arvet tidlig en god del penger fra mine foreldre, så økonomi har aldri vært noen bekymring, sier han. »

– Hvor mye har du brukt?, spør vi

– Umulig å gi eksakte summer, men det er nok i overkant av 13 millioner kroner, forteller han. Videre kan han fortelle at han har søkt NAV og diverse offentlige instanser om særtilskudd, bistand og dokumenter, men har så langt fått avslag.

– Jeg la på meg litt da kjerringa og jentene dro, forteller han; – men ellers er jeg den samme og har fortsatt pandateppet å kose med.

Nissen bor på Grønland

Etter mange års studier, reiser og analyser har nå Kurt Jarle konkludert at det eneste stedet nissen kan bo er på den vestlige delen av Grønland.

– Mener du virkelig at julenissen har reinsdyr og flyr verden rundt med gaver hvert år?, spør vi forsiktig.

Svaret kommer konstant; – Både julenissen og reinsdyrene kan fly og han leverer gaver rundt omkring, men om det er i hele verden kan jeg ikke slå fast med sikkerhet på det nåværende tidspunkt, avslutter Kurt Jarle.

Lørdag førstkommende reiser han til Grønland for å lete etter julenissen. Vi kan ikke annet enn å gi ham et noe skeptisk «Lykke til» og selvfølgelig ønske ham en riktig God Jul!

– I gamle dager var vi tre gutter som prøvde å finne nissen, forteller han; – men de to andre fant hverandre i stedet og flyttet til Russland. (En ung Kurt Jarle i midten)

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse