Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Lars-Odin kjøpte døvstum kone i Thailand – Stortrives!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Kona klager aldri», sier Lars-Odin

Lars-Odin var lei av singeltilværelsen. Til slutt så han ingen annen utvei enn å reise til Thailand, det han kaller «kjøpe seg en kone». Valget falt på den døvstumme ex-prostituerte Shitta Khi Thitt fra Bangkok.

– Hun ser bra ut og er særdeles underlegen på alle mulige måter, forteller Lars-Odin tydelig stolt. Han har ikke sansen for norske jenter som uavbrutt maser om likestilling;

artikkelen fortsetter under annonsen

– De burde diskutere liggestilling og ikke likestilling, sier han

Glad mann: Lars-Odin og kona Shitta Khi lever lykkelige dager etter at Lars-Odin betalte 30.000 kr for henne i Thailand.


Kjøpte kona for 30.000 kr

Etter mange år som single periode-dranker, bestemte Lars-Odin seg for å skjerpe seg og ta tak i livet sitt. Han søkte om et Mastercard i moren sitt navn og reiste til Thailand, med en kredittgrense på 100 000 norske kroner.

Lars-Odin forteller at han savner samholdet med de andre gutta fra puben i Thailand.


Var nervøs

– Jeg var veldig spent og fryktelig nervøs, forteller han. Vel fremme fant Lars-Odin fort en døgnåpen bar, der det gikk an å kjøpe jenter. I samme reisefølge var det mange andre nordmenn, som også handlet koner mens de drakk seg fulle og skaffet seg helt nye kjønnssykdommer.

– Jeg la inn bud på den peneste, men hun takket nei. Derfor ble det den litt kalvbeinte utgaven her, sier Lars-Odin og peker bort på kona som sitter ved siden av ham i godstolen.

– Jeg la inn bud på den peneste, men hun takket nei., forteller han


Superbonus at hun var stum

– Ettersom vi ikke pratet med noen av kvinnene før vi kjøpte de kom det som en velkommen og positiv overraskelse at kjerringa ikke kunne prate og dermed ikke bitche slik alle kvinner gjør, forteller Lars-Odin.

Han sier han stort sett er fornøyd med den nye kona.

– Hun ble jo reddet fra et liv i sexindustrien. Hun bør være takknemlig for å komme til Norge og meg, sier han. De bor i kjelleren hos mammaen til Lars-Odin, og koser seg som alle andre med taco og gullrekka på fredager.

– Topp stemning, avslutter Lars-Odin

Hun liker å kle seg pent og ville oppleve Norsk natur. Ingen av delen ble noe av. – Hun gråter en del på natta …men bortsett fra det er hun helt grei, sier Lars-Odin

Tipser andre

– Frister det med en døvstum kone fra Thailand eller liker du norske damer som ikke lar seg kjøpe og som bare klager og maser døgnet rundt, spør han, og oppfordrer alle single venner om Thailand-jenter …så blir det god stemning!

En damenes mann: Lars-Odin tilbød seg til og med å reise ned på nytt for å finne en kone til sin lesbiske søster …men hun falt for en lokal skjønnhet.

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse